o iki ızgara arasındaki siyah folyo femolinin benim ve daha bir çok kişinin aracında var hoş duuyo ama öbürleri hakkında hiç bi fikrim yok
arkadaşlar öncelikle stop karatma hakkında ne yapabılırız benım dusundugum ınce fılmle kaplasak nasıl olur . bırde öndeki alt ızgaranın ıcıne neon koysak . üst ızgarayla alt ızgara arasında kalan tamponun arasına üst ızgarayla alt ızgara tarafını bırlesık gıbı gösterecek sıyah cast folyo uygulaması denesem nasıl olur (farlarada kaş ugulamasında ne yaparsak ısık sızdırmazlıgı olur )görüşlerinizi beklıyorum photoshop kullanabılseydım ordan bakıcaktım ama bilmediğim için yapamadım
o iki ızgara arasındaki siyah folyo femolinin benim ve daha bir çok kişinin aracında var hoş duuyo ama öbürleri hakkında hiç bi fikrim yok
söylediğin herşeyin sitede örnekleri var neon hariç garaj bölümünden bakabilirsin neona gelince eğer sadece ön ızgaraya yaptırcaksan hoş olacağını zannetmiyorum ....
aracım mavi koyu renk oldugu ıcın sıyah folyo ıyıolurmu acaba gri ve kırmızıda gercekten hos duruyo
folyo çektirceksen eğer bi çok renk seçeneği var bildiğim kadarıyla bu arada femolide stopları boyuyo aklında bulunsun çoğu kişi onda yaptırdı bu stop karartmayı (ben dahil) bi şikayeti olanıda görmedim ...
neon olayı ilk geldiğinde güzeldi fakat ucuza kaçmayı sewen insanların bantlayarak kullandığı florasanlardan sonra bu işten fenaaa soğudum özüme çok apaçi işi geliyo hiç tavsiye etmem...
arkadslar bi arkads sanal modifiye yapmıstı ızgaraların kenarına agıza benzeyen yerın etarafına nikelaj kaplama(kapı kenarlarına çekilenden) yapmıs sankı paassat takı gibi o zaman gercekten bu arbalar üst sınıf gibi duruyo gercekten zaten bu arabayı makyajlar larsa utlaka oraya bunu yapacaklardır bi arkadas sanalda deneyebilirsde ii olur nasıl durduğuna göre bizde yaptırabiliriz.
arkadas lar resmi buldum bence bizim arclar makyajlanın ca bu şekli alcaktır gercekten araca asıl bi hava katıyo...
buyur berkay,
burdan bakabilirsin..ne de olsa aynı renk araçlarımız
[="https://forum.grandepuntotr.com/garaj/3684-ver-bir-unique-az3415-olsun-%5C%5C%5C.html"]Tıkla[/]
ek: link verme bir türlü olmuyor...sen garaj kısmında "ver-bir-unique-az3415-olsun" başlığına bir bak istersen
Konu unik06 tarafından (10/07/2007 Saat 23:44 ) değiştirilmiştir.
Ne oluyor yaw neddeen link verilmiyor allah allah
[="https://forum.grandepuntotr.com/garaj/3684-ver-bir-unique-az3415-olsun-%5C%5C%5C.html"]https://forum.grandepuntotr.com/garaj/3684-ver-bir-unique-az3415-olsun-%5C%5C%5C.html[/]
Konu femoli tarafından (11/07/2007 Saat 08:58 ) değiştirilmiştir.
yeni üyeniz olarak sadece bi selam vereyim dedim akrabalara
oruç abi cok tşk ederim gercekten aracın cok hosmus yanlız ön ızgaraların bursada metal rengı var acaba sende alıp boyattırdınmı tekrar tşk ederim
ön ızgaralar işi, çook zahmetli bir süreç sonunda o hale gelebildi.
...ve evet, normal alüminyum rengi iken anti-statik boya ile boyandı.
müraacat: femoli
bu arada, beğendiğine sevindim, ön ızgara süreci ve olmasını istediğim şekli sadece akıldayken gerçekleştirebilince..insan daha bir mutlu ve keyifli oluyormuş yaw
arasatırdım bursada melisette var ama urasma dedıgın abi tam olarak oturmuyomu onu anlıyamadım
ozman sorunda yoktur abi bide sey dusunuyorum acaba sırıtırmı sislerden ön ön alttakı ızgaraya gelen bi kavis var belırgın cızgılerle ordanda alt ızgaraya kadar folya yapsak arac cok bogulurmu görüntude ??
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri