allah kaza bela vermesin kardeş
nasıl olmuş arkadaşlar? birde jantları piano siiyah yapsam nasıl olur?
allah kaza bela vermesin kardeş
Allah razı olsun kardeş.
kazasız belasız bence jantlar böyle daha iyi
Beyaz arabaya siyah jant, kırmızı araca beyaz jant bana göre cok yakısıyor.
Buda benim beyaz meleğim....
jantlar bu şekilde bence daha güzel eğer o kısımla oynamak istiyorsan lastik yanakalrını düşürüp arabayı basabilirsin biraz 3.5mm ile güzel durur diye düşünüyorum.
Allah kaza bela vermesin.
Ön ızgaradaki aydınlatma dışında gayet güzel, maşallah![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
ön ızgara altındaki aydınlatmayı neden beğenmedin Engin?
beyaz non takacaktım fakat güzel durmaz dediler bende böyle birşey yapayım dedim. beğenmeyen ilk arkadaş sensin.
peki piano siyah jant ile alt tarafa beyaz neon ve yanlara kırmızı yada siyah kırmızı karışık abarht şerit nasıl olur?
Tayfun abi ben aracın ön kısmında farlardan başka aydınlatma olduğu zaman beğnemiorum sadece fikrimi söledimAma piano black jant ve şeritler güzel durur die düşünüyorum
![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
piano bLack jant yay amerikan park ön pLaka iptaLi sade ve şık oLucaktır ama öndeki ışığı bende beğenmedim![]()
Konu Scottie tarafından (07/07/2012 Saat 15:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazı stili düzeltildi...
Tutte Le strade portano a İtaLy...
dün akşam eşimle gezerken başka bir araçta gördüm aynısını ve eve gelir gelmez söktüm.![]()
Hayırlı olsun, güzel olmuş. Forumda kendi arabamdan sonra gördüğüm ilk 03 plaka bu arada![]()
Allah kaza bela vermesin kardes bence bide cam ruzgarlıgı koyarsan harika olur
Cam rüzgarlığını taktım kardeş fakat fotolarını daha eklemedim. bu arada sağol.
fun jantları gerçekten çok sade ve çok hoş.. kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Bu arada araçta yay yok sanırım ?
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
ne kadar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri