bunlar yaylı da sürtme yapmıyor yani..
7J .. offsetini bilio musun?
Printable View
bunlar yaylı da sürtme yapmıyor yani..
7J .. offsetini bilio musun?
orjinal ebatlar 185-65-15
bunların yerine
205/55/15 taksak
leylek gibi durur mu acaba?
abi 17 olunca 45 yanak çok konforsuz oluyor.
45 yanak kesinlikle düşünmüyorum.
bu ölçülerde lastik varda ondan:icon_confused:
yay düşünmüyorum
Ok o zaman yapıcak bişey yok kardeş8O
baycep, offset ; jant göbeğiyle jantın en dış noktası arasında olan izgüşümü mesafedir. +15 ve +45 arası bi değer sahip olur genelde.
@oracle : 205-55-15 lastik takarsan (ki bizim jantlarımıza olmaz tahminimce çünkü 2 cm genişletmiş oluyorsun) dönme çapı çok kısalır. kadranda göreceğin değer gerçek hızın yaklaşık yüzde 10 daha fazlası olur.
Değerli GPciler!
Benim lastiklerden biri yarıldı. Cam kırıkları mahvetmiş lastikleri. Stepne iptal yani:-(
Bugün lastikçiye gittim, aracın içinde uğultu yapmayan daha yumuşak bir lastik bulmak için. Lastikçi ısrarla Kore malı ARURA diye bir lastik önerdi. bu marka hakkında bilgisi olan var mı?
Ya arkadaşlar önemli bir sorum var? Yumuşak zeminli lastikler yakıt tüketimini artırıyor mu?
Arkadaşlar kaç tane lastikçi ve kullanan tanıdık varsa Kumho,Marshall ve Arura asla önermiyor ki kullanan arkadaşlarımda önermiyor.Bence 120 ytl lastıge vermek yerine 160*170 verıp bılınen ve guvenirliği test edilmiş lastikler alınmalı.Sonuçta en önemli unsurlardan birisi lastik.:ok: :ok:
https://img255.imageshack.us/img255/...2007855ku3.jpg
215/35/18" taktırdım bi sorunumuz yok şuana kadar:)
offff süper olmuş arkadaşım yaa !!
the_most_wanted_06;
bu jant ve lastikler kaça mal oldu acaba???
ayrıca benim istediğim gibi parlak jantlardan takmışsın kıskandım valla.
toplam 2.250 ytl jant+lastik
toora jantları nasıldır arkadaşlar,bilgi verebilirmisiniz?
walla hiç duymadım nette bir arat eğer cin malıysa kesinlikle yanaşma çünkü onlar ne balans tutuyor ne de düzgün gidiyor eğilmede çabul oluyor bilgine...
https://img387.imageshack.us/img387/8161/t240yg3.jpg
peki bu nasıl sizce ?
ynr bu janttan balgatta michelin weya brigstone bayiisinde görmüştüm.çok güzeller 8O
bende şimdi bülent abinin linkini verdiği sitede bu lastiklere bakıyordum inanılmaz gözüküyor arabanın üstünde,acaba bu jantın fiyat ne civardadır ? nette pek göremedim fiyatını
sanıyorum 4üne 1100 ytl gibi bişi demişler ama yalan olmasın
hmm o civarda ise iimiş :)
toora nın alınabilecek en iyi modeli ince kanallar bol hava sirkülasyonu daha iyi frenler ve daha soğuk fren sistemi
bununla birlikte hafif ve bir o kadar sağlam eger beğendiysen ki ben toora nın kalitesinden şüphe duymuyorum almanı tavsiye ederim jant alırken tek kriter görüntü değildir
1) hafiflik
2) bol hava alabilecek kanal
3) dayanıklılık ve balans ve yamulma direnci
4) lastik korumaya önelik yapı
asıl jant kriterleridir
bu jant yukarıda yazdığım çoğu özelliğe sahip
:)
bak sen uyumuyormusun saaat kaç olmuş
ben pen çok içinigösteren jantları sevmiyorum gerçi zevk meselesi çabuk eğilebilir kolların mukavemeti az
arkadaşlar iyi akşamlar
bende jant almak istiyorum ama yardımcı olabilecek var mı?
model ve fiyat nerde nasıl bakabilirim? internet üzereinden?
bir de şu 3 birim tam olarak neyi ifade ediyor?
195/55/16
kendi lastiklerinle kullanabilmen için 15 inch jant alman gerekir.forumda 15 inch farklı jant kullanan arkadaşlar war ararsan bulabilirsin fotoları. ha daha büyük almak istiyorum dersen lastikleri de değiştirmen gerekecek.
tamamen senin zewkine kalmış
eyvallah sağol :)