led xenon ne demek?
arkadaşlar nette dolaşırken gördüm polo 6r lere uygun xenon led plaka ampülü satılıyordu..bizim puntolara da uyumlu led var mı? kablo gibi olan ledleri dıştan yapıştırmıştık çok dayanklı bişey olmadı.şimdi orjinal ampülün yerine led takmak istiyorum..
led xenon ne demek?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ben led takmayı denedım ama olmadı kırpma yaptı.forumdan arkadaslar araya dırenc takmalısın dedıler ama nasıl bı dırenc takacagımı bulamadım
polo için olanı ekle bakalım uyarmı uymazmı T10 olması lazım. xenon renginde led demek istemişler sanırım ama xenonunda bi dünya rengi var 4300K demek istenmiş diye yorum yaptım(orjinal xenon rengi)
Ne Mutlu Türküm Diyene!
18x2 Plaka Led ,Jetta Golf 5+6 Leon Polo Scirocco Superb Passat - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 83428178
Bu olabilir mi acaba dediğiniz?
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
bilmeyeni kazıklamak dedikleri bu olsa gerek![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
RG BEYAZ IŞIK DİPSİZ AMPUL T10 12V 5W - Oto Aksesuar
Bu linkteki üründen alıp taktım gayet güzel oldu hemde arıza ışığı yakmadı
arıza ışığı durumunu bilmiyorum ama eski aracıma şu ampülü uygulamıştım plakalığa
T10 3W 12V 304-Lumen 38x3020 SMD LED Car White Light Bulb (Pair) - Shipping - DealExtreme
birde bu var, led sayısı daha fazla;
T10 4W 68-SMD 0502 LED 270LM 6000-6500K White Light Bulbs for Car (2-Piece Pack) - Shipping - DealExtreme
ya da linkteki gibi bişey düşünüyorsan mevcut plakalığın içini açabilirsen bu ve bunun gibi plaka halinde led ampüller mevcut;
BA9S/T10/SV85 2W 6000K 300-Lumen 12x5050 SMD LED White Light Bulb for Car (12~14V) - Shipping - DealExtreme
9 smd5050 ledli t10 alın maksimum parlaklık için. ben ürünü yazdım yorumu tuncay abi yapar![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
turuncu park ampulleride çok güzel aydınlatıyor tavsiye ederim değişik bir hava katıyor. turuncu olduğundan heralde çok uzaktan okunabiliyor
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri