Farları karartmak için hariçten sök tak olmasın diye yeni yapılan tamponumun bitmesini bekliyorum tampon deişirken onu da yaparım.. Evet tam gücü belli deil normali 77 bg ben kendim bi kaç ekleme ve chip sayesinde 95 bg çıkardım..
Printable View
Teşekkürler.. Lip herhangi bir araca ait deil. Arkadaşım bunları esnek plastikten yaptırıyor. 2,40 cm uzunlugunda her araca uyum saglıyor istediginiz gibi esnetip döndürebiliyorsunuz en iyiside sürtse bile yırtılma kırılma yapmıyor eski haline geri geliyor fiyatı da çok hesaplı özelden msj atarsanız yardımcı olurum..
Arac cok guzel gorunuyor.
Maşallah, araç oldukça güzel gözüküyor :D Kazasız belasız
emeğine sağlık kaputtaki ince detay ve arabanın yoldaki duruşu çok hoş.sinyalin altındaki evo yazısı çok elit durmuş bence.beyenmediğim tek yer spolier.
ama sen beyenmişin güle güle kullan kazasız belasız beyendiğim 3 siyah evodur...
Fazla iddaalı bir araç. Kazasız belasız :)
serkan abii sen ne yaptın ya :):) geçen en son gördüğümde aslan vardı arabanın yan tarafında :D:D helal olsun abicim sana valla emek kokuyor yaa :D başarılı bir çalışma tebrıkler ederım abicim..yolda görürsen kornanı eksık etme benden :D
süper olmuş aman nazar demesin
o cooper jantı siyaha bu kadar mı gider arkadaş :) kaput biraz abartı ama yinede yapılabilecek son nokta olmuş :) kazasız belasız kullanman dileğimle :D
on tamponun altında parlayan beyaz sey ne :D