orçun abi neden atıldı diye başlık açmış, sebepsiz yere onu da atmışlar abi başlık açtı destek oluyo heralde diye.ortada bi yanlış anlaşılma var belli bekliyoruz geri alırlar diye
Printable View
orçun abi neden atıldı diye başlık açmış, sebepsiz yere onu da atmışlar abi başlık açtı destek oluyo heralde diye.ortada bi yanlış anlaşılma var belli bekliyoruz geri alırlar diye
almaları lazım.
2 can arkadasimizin en kisa surede foruma dondurulmelerini temenni ediyorum.
Orçun abininki çok zor ama Bora için bende talepte bulundum ama ne sonuç çıkar bilemiyorum bekleyip görecez...
Bende Orçun abi ve Bora kankamın geri dönmesini isterim.
görüntü olarak cok güzel olmus fenni muayeneden gecermi? kusur saymasınlar bu olayı
bu konuyu hafta içi Eser abi ile görüştüm konuyu Erdi abiye anlatacağını söyledi olumlu bir cevap vericeğini zannediyorum kesin bir sonuç yok ortada
benım kardesım aracıda ortada massallahı var evoların en ıyılerınde hayırdır kım kıskandıda forumdan cıkardı uzaklastırdı
bende yaptırmayı düşünüyorum çok güzel gözüküyo gerçekten maliyetini ve yerini öğrenebilir miyim?
kaan diğer başlıgına yazmadım ancak; iyi bir ustayla su alma derdin olmaz :) ama emin ellerde olmazsa ben su alıp ön kısmı rezalet olan farda gördüm.
Aykut peki önerebileceğin bi yer var mı? :)
Bu konuyu görmemişim daha önce,öncelikle forumdan uzakken bana destek olmaya çalışan abilerime kardeşlerime çok teşekkür ederim..
Aykut kardeşimin de dediği gibi iyi bir ustaya yaptırdığın zaman hiçbir sıkıntı olmaz.Ama işi bilmeyen birine verirsen farı yazık olur far tesisatına :)
Ben Kartal sanayide yaptırdım.120 liraya yaptırmıştım ancak şimdi ne kadara yapar bilemicem..