beyler verdiğim numara da abarth logo abarh kapı sticker tavan kaplama istedigiğiniz stickerı ı cıkarabılır yaptırabilirsiniz fiyatlar çok uygun
Printable View
beyler verdiğim numara da abarth logo abarh kapı sticker tavan kaplama istedigiğiniz stickerı ı cıkarabılır yaptırabilirsiniz fiyatlar çok uygun
Çok güzel bir düşünce tebrikler. Yalnız logoların çözünürlüğü biraz kötü.
Ben bugün bahsettiğin yere gittim detayları ve yüksek çözünürlüklü orijinal logo görselini verdim. Çarşamba günü eğer yapabilirse damla sticker şeklinde carbon desenli orijinal logo basacak.
Detayları konuşuruz burdan yine başarı durumuna göre :)
evet çözünürlük biraz düşük benim yaptırdığım çocuk ankaraya gittigi için konuşamamıştım sanrım gelmiş siz yaptırın resimleri koyun olmadı ondanda alırız :)
orda işin güzelliği yan sticker tavan folyo olsun ucuza yapıyor orda katalog var istediğiniz stickerı istediğiniz boyutta alabiliyosun
Güzel olmuş... Bende dün bi aksesuarcıya gittim senin kırmızı kaplattığın yerleri kaplatmak için, tüm torpidonun sökülmesi lazım dediler. Acaba gerçekten öyle mi yoksa senin kırmızı kapladığın bölüm ayrı ayrı sökülüyormu yoksa sen hiç sökmeden mi yaptın?