konuyu açan da muğlalı. tanışıyolar demekki :)
Printable View
konuyu açan da muğlalı. tanışıyolar demekki :)
BEN HORTLAMADIM,NEDEN HEPİNİZ BİRDEN ÜSTÜME GELDİNİZ Kİ..HARBİDEN DE ERKEKLERİN DUNYASI NE KADAR KAVGACI...ARBALARA BAKARKEN SİZ ÇIKTINIZ KARŞIMA BEN DE DUMUR OLDUM BU KADAR BASİT BİŞEYİ SAYFALARCA YORUMLAMANIZA ...Bİ ARABA BU KADAR MI ÖNEMLİ YOK KIRMIZI YOK SİYAH...
SADECE selam verip geçebilirdiniz ya da bana da öğretin...
Defne, öncelikle forumumuza hoşgeldin.Burası Grandepunto severlerin oluşturduğu bir platform.Dolayısıyla araçlarımızla ilgili en küçük ayrıntı bile sayfalar dolusu mesaja sebebiyet verebilir.Bu çok normal, araçlarımızı seviyoruz ve modifiye, teknik yardım, araç alımı, sosyal etkinlikler, her türlü paylaşım ve daha birçok şey için buradayız,
Sen de forumumuza hoşgeldin tekrar, arama yapmaktaki amacın Grandepunto hakkında fikir sahibi olmaksa doğru yerdesin :)
Defne, hortlayan sen değilsin, konu! 28 haziran 2007 de açılan ( o tarihte benim forumdan da haberim yoktu grandepunto araba alacağımdanda :) ) 13 temmuz 2007 de en son mesaj yazılmış bir konu hakkında 31 temmuz 2009 da yani 2 yıl sonra yorum yapınca konu haliyle horlamış oluyor sen de konuyu hortlatan kişi oluyorsun. Tabi güncel olmayan bir konuyu nasıl buldun da yorum yaptın hem de Muğla dan ( konuyu açan da Muğlalı bir arkadaşımız ) biraz enteresan bir durum oluştu uzunca anlatınca... Sen hortlak değilsin, konu hortlatansın anlamında kuruldu bütün cümleler. Ayrıca kimsenin üzerine geldiği de yok bence, iyi forumlar...
Selam Goca moğlalı :)
diyip geçin yaw uzatmayın:)