Daha öncede forumda çok konuşuldu ancak plastik bölge olduğu için kaplamanın bi süre sonra atacağı için pek tavsiye edilmeyen bi uygulama..
Merhabalar;
siyah renk punto evom var ve ön tampondaki sinyallerin olduğu siyah kabartma ızgara hoşuma gitmiyor. aynı şekilde arka tampondaki plakanın olduğu yer. bu kısımları tavanlara yaptıkları siyah folyo ile kaplatarak daha parlak bir görünüme kavuşsun aracın rengiyle hemen hemen aynı olsun diye düşünüyorum. sizce nasıl olur? bunu yaptırabileceğim ankarada tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ?
Daha öncede forumda çok konuşuldu ancak plastik bölge olduğu için kaplamanın bi süre sonra atacağı için pek tavsiye edilmeyen bi uygulama..
bence hiç dokunmayın böyle iyi
anladım dostum![]()
elektronik 3. sınıfım ben,bilg 4 ten çocukluk ark ım var taner,getz i var tnr plaka![]()
Kaplama yapılmıyor oraya foto tutmuyor çünkü aklınızda olsun boyama icin de ankaradaki arkadaslar foliotech e gidebilirler onlar sizi iyi birine yonlendireceklerdir.
yanlız dikkat et arkada sensörler var onlar boyadan zarar görmesin
Arkadaşlar ben de yarın tampondaki plastik bölümü gövde renginde boyatacağım. Dün de grande punto için olan plastik yan kapı çıtalarını 40 TL'ye aldım. Hepsini 150 TL'ye boyatacağım.Boyadan sonra fotoları paylaşacağım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri