direksiyon benimde cuk oturdu kamuran,ama jantlar benimde küçük :)
ama arkadan böle çıtırdan bi kırmızı duruyo ya,daha güzel gözükmeye başladı gözüme :D
Printable View
Usta sende peterpandanmı aldın :D bide benim direksiyondaki arkadaki ve jantlardaki abarth logoları aynı sarı kırmızı olan hepsi aynı durunca biraz kötü oldu sanki :D
Normalde jantlarda kırmızı yuvarlak içinde beyaz akrep olan abarth logoları var onlar olsa farklı daha hoş durabilir bence :)
PeterPAN isimli kullanıcıdan aldım kardeş
aynen aynen peterpan dan aldım bende,sagolsun bi kıyak geçti sanırım bana ama ben daha deneyemedim,olursa çok güzel olcak :)
güzel olmuş kardeşim. bende dün t-jeti aldım. aslında senin arabayı almak isterdim ama kısmet değilmiş.
Gayet güzel olmuş
cok guzel olmus bende yakında bir kombinasyon yapmak istiyorum butun logoları dgisiticem
kim bu peterpan, bende direksiyona yumruk atmıştım logo yamuk yumuk böyle bir revizyon yapmam lazım..
Peterpan cıktı yine piyasaya :D Gecen senede ön arka jant ve direksiyon logolarını damla sticker seti halinde satıyordu 2-3 takım sattı sonra kayboldu :D Güzelde yapmıştı. Devamı varsa bir set hazırlasında bakalım nedir günahı? :D
Ama direksiyon logosu tam yapışmadı direksiyona. Yani köşeleri attı yapışkanı güçsüz. Bende japon sürdüm öyle yapıştırdım tekrar :D ilerde sökmek istediğimde sorun olmaz inş
Fön makinesiyle yavaş yavaş ısıtarak yapıştırsaydın keşke o eğimi alırdı muhtemelen malzeme.
İşte malzeme o eğimi kazanamadığı için başta kastırıyor kendini haliyle yapışkanı o kadar baskıya dayanamıyor atıyor. Keşke japonla yapıştırmasaydın. Neyse artık.