Merhabalar,
Selahattin abi stickerlar ne durumda ne zaman alabileceğiz
Slmlr..
Printable View
Merhabalar,
Selahattin abi stickerlar ne durumda ne zaman alabileceğiz
Slmlr..
1- Mugen_punto (Tahsin ) istanbul
2- Must (must) ank
3- Shellcininabisi izm
4- Engin_T(Engin Tok)
5- Hakguner(Hakan Güner)
6- Gurhany(Gürhan Yalvaç)
7- Fota(Kadir Fota)
8- Karamurat4141(Murat)
9- madenmaden(MadenErdoğan)
10- 1Ocak2011(Tuncay Aydemir)
11- Budweiser(Kaan ACUROL) 3.stop(Punto evo siyah renk) + ayna (evo) stickerı beyaz renk
12- burank16(kırmızı renk sticker)
Arkadaşlar liste bumu cuma günü basıyorum cuma gününe kadar arka fren lambası stickeri isteyenler bildirsin lütfen ..
bu yazan arkadaşlar hepsi aynı formatı ve siyah istiyor doğrumu ,lütfen yanına belirtin ..
ödemeyi kredi kartı ile yapabilirsiniz..
Punto Evo Fren Lambası Stickeri Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
[QUOTE=femoli;640874]1- Mugen_punto (Tahsin ) istanbul
2- Must (must) ank
3- Shellcininabisi izm
4- Engin_T(Engin Tok) (Aynı format,siyah renk, stickerın aynısı :))
5- Hakguner(Hakan Güner)
7- Fota(Kadir Fota)
8- Karamurat4141(Murat)
11- Budweiser(Kaan ACUROL) 3.stop(Punto evo siyah renk) + ayna (evo) stickerı beyaz renk
Abi istediğimiz yazıyı yazdıramıyozmu birde benim araç grande punto ? Ben siyah arka planlı olcak şekilde Abarth yazsın isterdim
benimki de siyah olacak. sonradan bir de şu FEMOLİ nin aracındaki gibi istediğimiz yazıyı yazdırabilsek daha sonraları tabi ne güzel olacak.
Aynen benim arac evo ama istedigimizi yazdirabiliyosak baska sey isterim ama yok derseniz evo da olur.
İşte bu resimdeki gibi olsun istiyorum onun sticker kısmı siyah olanı :D Mümkünse mat siyah olsun
1- Mugen_punto (Tahsin ) istanbul
2- Must (must) ank
3- Shellcininabisi izm
4- Engin_T(Engin Tok) (Aynı format,siyah renk, stickerın aynısı :))
5- Hakguner(Hakan Güner) - BEYAZ RENK STİCKER - ( Femoli: internet siten üzerinden de sipariş kaydı geçtim, ödemeyi yaptım. )
7- Fota(Kadir Fota)
8- Karamurat4141(Murat)
Arkadaşlar böyle olmayacak verdiğim linkten ürünü alan arkadaşlar açıklama kısmına rengi ve istedği yazıyı yazsın bu şekilde herkes yazdığı yazıyı ve rengi değiştiriyor .. açıklama bölümüne ne yaılırsa o yapılıp gönderilecektir ..
Grande Punto Evo Fren Lambası Stickeri Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
Hakan güner cam rüzgarlığın ve stickerin gönderilecektir..
femoli abi şimdi bu evo için benim araç grande punto nasıl olcak ? Ve istediğimiz yazıyı söylücez sen yazı hazır yazılı halde yollucaksın demi bize sadece yapıştırmak kalcak ?
grande nin evo nun fren lambaları aynıdır hiç bir değişiklik yok .. siz istediğiniz yazıyı söyleyeceksiniz biz hazır gönderecez sadece yapıştıracaksınız..
Femoli abi selam,
Senin eklemiş olduğun linkte 3. sıradaki, konuyu açarken Selahattin abinin eklediği ''punto evo'' yazısından istiyorum fakat anlamadığım herkez siyah istiyor demişsin.Bu sticker işinden tam olarak anlamam fakat sen kendi aracına uygulamışsın sen daha iyi bilirsin.Benim istediğim 3.stoplambası gibi kırmızı renkte olsun ve frene bastığımda sadece punto evo yazısı belli olsun istiyorum.Kırmızı renk olacağı için frene bastığımızda seninki gibi yazı belli olmaz dersen vazgeçmek durumunda kalabilirim veya aracım beyaz renk olduğu için beyazda olabilir.Öncelikli tercihim kırmızı,3.stobu komple kaplasın,frene basıp yanmadığı sürece ilk bakışta belli olmaması.Senden bu konuda yardım bekliyorum.
Slmlr...
Arkdaşlar sınırsız renk ve yazı çeşitliliği biraz kafa karıştırdı tek renk ve tek yazı stili yapıyoruz Yani aşşağıdaki fotoğraf gibi bu üründen almak isteyenler. www.kemaloto.com adresinden alabilir .. kemal oto daki fiyat sadece bu yazı stili ve yazı şekli için geçerlidir .. pazartesiye kadar isteyen arkdaşlar bildirsinler .. pazartesiden sonra geç olabilir..
https://forum.grandepuntotr.com/atta...ujde-o-044.jpg
Talep alınan ve ödemesi yapılan ..( punot evo siyah orta fren lambası ..)
1- HAKGÜNER - hakan güner --------- pazartesi kargolanacak..
Merhabalar,
Bilgi için teşekkür ederim ama Serhatın size sorduğu gibi frene basılmadığında nasıl duruyor? 3. stopun rengi siyah olarak mı görünüyor yoksa sticker belli olmuyor kırmızımı duruyor?Ben yanmadığında kendi orjinali gibi kırmızı durmasını istiyordum.Yazınızda normalde yapışık olduğu belli olmuyor demişsiniz,eğer oyle ise zaten tamamdır tam istediğim gibi.Aracınızın resimlerini ekleme imkanınız varsa görebilirmiyiz.Femoli abimize ona göre dönüş yapacağım,onun eklemiş olduğu yazıdan isteyeceğim.
Slmlr.
Frene basmadigin zaman yazi belli olmuyor. Normal stop lambasi gibi gorunuyor.
Punto Evo Fren Lambası Stickeri Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
buradan temin edebilirsiniz..
ya ben de yazılmıştım da kredi kartım internetten alışverişe kaplıymş bir türlü açtıramadım daha iş bankasını arıyorum arıyorum oraya yönderiyor buraya yönlendiriyor anlamadım gitti
Merhaba Femoli abi,
Kemal Otonun sitesine baktım bu stikerı göremedim ve benimde kredi kartım intr. alışverişine kapalı.Hesap numaranıza yatırsak olabilirmi?
Slmlr..
bugun parayı garantı bankası yasamkent mah subesın atm sınden 14.89 tl olarak yatırdım kemal oto web sayfasından havale bıldırım formunu da doldurup yolladım sımdı bnm stıckerımı beklemem gerıye kalıyor pazar gunu evdeym gelr umarım :D
Bende az önce punto evo yazısı için Kemal Oto ya sipariş açtım pazartesi havalesini çıkaracağım
mehmet bey internetten siparişimi kredi kartımla verdim. ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Bugün pazartesiyi beklememek için Kemal Otoya elden alması için bir tanıdığımı gönderdim ama pazartesi veya salı günü gelecek demişler.İnternetten siparişi açtım fakat elden aldıracağım,umarım internetten yapılan sipariş sayısına göre ayırıyorlardır ve bu denilen 2 günde gelirde hemen yapıştırırım.
fırat yazar ilahan abiyi nereden tanıyorsun ?
bugün geldiler fakat pazzartesi çıkaracağımı yazmıştım , pazartesi tekrardan gelecekler istersen direk gönderebiliriz boşuna gelmelerine gerek yok ;)
Bende parayı eldem teslim ettim dün :D
bende istyorum her ikisinden
Benim elime bugün gecti aynalar icin olanını almadım daha onlar ne zaman yapılacak merakla takip ediyorum. Bu stop lambasına yapistirirken herhangi bı yeri sökecek miyiz acaba onu merak ettim yoksa direk yatıştıracak miyiz ornek bı uygulama yapımı varsa çok iyi olabilir fotografları
Merhabalar,
Az önce yazı elime ulaştı ve aracıma yapıştırmaya çalıştım ve nekadar becerebildiysem yapıştırdım fakat çok fazla beğendiğimi söyleyemeyeceğim.Yazının boyutu 3.stop ebatlarında değil ve Kunt abimin bahsettiği gibi yazı belli olmuyor değil çünkü siyah renkte, 3.stopu siyah renkte kaplamış oldu kırmızı renk olsaydı belki Kunt abinin dediği gibi frene basıp yanmadan belli olmayacaktı ama başka arkadaşlar beğenebilir,herşey zevk meselesi.
Slmlr..
Ben de yapıştırıdim ama sol tarafta fazlalık oldu biraz buyuk oldu sanki neyse küçük olmasından iyidir... :)))