Grande Puntom varkende uyguladığım şekilde; bu aracımda da 2 takım jant ile kışlık-yazlık şeklinde kullanalım dedik,
sağolsun mehmet kardeşim de tam bu noktada imdadıma yetişti ve hem onun hemde benim kara jantlarımızı "tabiri caizse" O.Z Superturismo'lara çevirdik!
ilk başta ilk başta biijonları gizli kara kapak takmayı düşünüyorduk ama bunlar daha bir güzel gitti sanki!
ilk 3 resim birimizin ki; diğer 2 resim de birimizinki![]()
Jantları görünce iki araçtanda soğudum inan![]()
Super olmusgule gule kullanalim
Tuncay abi kotunun en iyisi bu kendi orj jant larini soktukten sonra bende senin gibi arabadan sogudum fakat kara jantlar fena moralimizi bozmustu simdi biraz keyfimiz yerine geldi eee ne yapalim 3 ay katlanacagiz kara jantlara kapak super oldu keske kapaksiz halinide cekseydik o zaman halimize daha cok acirdin kapaklar kotunun mukemmeli olduGuzel oldu guzel elimize saglik artik O.Z. Kullaniyorum
![]()
abi maşallah güle güle kullan. ama bravo olmamış![]()
obsessed the red
Bulut aslinda benim arabaya daha guzel olduda bu adam benimkini guzel cekememis![]()
mehmet abi senin tekerler biraz ufak kalmış sanki![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Bravonun tekerleri çok komik durmuş çok gülesim geldi![]()
çok küçük ya
![]()
vah vah Allah muhafaza o nasıl bravo![]()
su jantlar yerine direk palet taksaydın abi karda daha iyi giderdi![]()
StrucTuraL EngiNeeR
olm hepinizi döverim bak sabah sabahne yapalım güvenlik ben istermiydim sanki 17 den 15 e geçince bisiklet tekerleği gibi oldu ama güvenlik meselesi
bulut bittin sen .. ertuğ işin düşmesin, kamuran sen sus, ömer bu lafını unutma, oruç sen nasılsa burdasın
olumsuz yorum yapan arkadaşlar kara listeye alıyorum sizleri düşmeyin elime
![]()
Tuncay abi bizde takılıyoruz zaten ,öylede bçylede 5 ay bineceğizama bravoya daha çok yakışmış değilmi, polo delikli nane hiç olmamaış
![]()
Abi Bravo'Ya bi Led'Li stop alsam barışırmıyız
abi valla şaka yoksa eskisinden de havalı durmuş, bakan bi daha bakar
Ayrıca atalarımızın da sözleri var .
"Güvenliğe giden her yol mubahtır"
"Söz konusu güvenlikse gerisi teferruattır"
"Söz gümüşse güvenlik altındır" gibi
yanlız kış lastigine bobet jant taksan o da hoş dururdu![]()
StrucTuraL EngiNeeR
polo gti mı ?
çok canlı duruyor...
Keyif BMW'Dir...
Polo iyide , mehmet abinin yarasına tuz basmiyim şimdi![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri