sticker çok güzel olmuş ama tampondakileri çıkar![]()
Merhaba arkadaşlar.
Dün itibarı ile Abarth Sticker yaptırdım boyut ve ölçütmeler bana ait.
Nasıl durmuş yorumlarınızı görürsem sevinirim..
sticker çok güzel olmuş ama tampondakileri çıkar![]()
Neden çıkartayım ki?
stıcker güzel olmuş ufuk ama tampondaki uzantılar bozuyor bence ya komple dön ön tampondan yada tamponlardakini sök
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Walla guzel olmuş topluca yaptıralım bende ıstıyorum
I ' m c a p u l i n g . . .
çok güzel olmuş
TSİ Jetta.
Abarthmışsın![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
Ya arka tamponada yap yada ön tanpomdakını de cıkar derim ama gövde muhteşem olmuş kardeşim
ufuk güzel olmuş emeğine sağlık..
Güzel olmuş nedir maliyeti....?
bence bıraz abarthılı olmus : )
Ön Tampon'a neden yaptığımı söyleyim arkadaşlar. Abarth modellere (Orijinal olanlara) bakarsanız Ön Tampon dahil yapılmıştır.
Maliyeti 30-40 TL arasında birşey 1m2 falan folyo gidiyor.
Büyük bir ihtimal ile yarın öbür gün düşeceğini düşnüyorum. Çünkü hava kötü idi yaptığımızda. Ama onuda sorun etmiyorum tabii ki.
Elimde kalıbı var. Düzgün bir kalıp oluşturup boya yaptırmayı düşnüyürorum ileriki zamanlarda.![]()
ufuk düşecek olursa mezarlığın yanında otururken yavaş yavaş yapıştırırsın tekrar![]()
Adem abi sen taktın iyice mezarlığa..![]()
bizim burda mezarlığın yanında bira içenleri görüyorum bazen aklıma sen geliyorsun![]()
![]()
![]()
Yok abi o kadarda yapmadık yav. Çıkacak adamlar uleen biz yatıoz burada siz çekiyorsunuz.Bizim mezarlıkta da var.
başarılı bi çalışma olmuş ellerine sağlık
folyoları beyaz yapsan daha iyidi bencegüle güle kullan
Fırat eğer beyaz kullanırsam çok çiğ duracaktı. Bi tabir var ama burada kullanmayayım.![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri