Evet led kodlarını bende istiyorum :)
Printable View
Evet led kodlarını bende istiyorum :)
abi babamın accent blue sunda bunu yaşamıştık aldık arabayı gece bir kaç tur atayım diye bana verdi,yolda gidiyorum bakıyorum bakıyorum cam açmayı göremiyorum yola bakamaz oldum cam aççam diye.. Gittik ertesi gün servise abi dedim son model arabanın,bide yeni yüzümüz diyorsunuz elentra ve blue ya,arabanın iç cam aç kapasına aydınlatma koymadınız vs vs,meger soketi takmamışlar :D o kadar fırtına estirdik,servis ihlaliymiş,sigortasında bi sorun vardır yüksek ihtimal..
Ben o olaydan sonra arabamda geceliyin baktıgım ilk özellik bu olmuştu çünkü :) turuncu yanıyo bizim cam aç kapa lar
3528 veya 1206 smd ledler.....
Asil Bey,
Ledlerin kodu bu değil sanırım
Led kodlarını buradan paylaşırsanız memnun oluruz..
Bu arada benimde arka cam açma butonlarında ışıklandırma mevcut, Benim çocuk kilidi hep açık olduğundan göremiyormuşum :D
Eper kataloğunda led 'ler için parça kodu 2 adet var (sağ - sol taraf için)
71754513 LED DESTRO
71754514 LED SINISTRO
Bu arada opar'ın sitesinden baktım 42.34TL tanesi
çok para 200 tl gibi maliyeti olur kollarla beraber.fiorino emoo kolları bile 55+kdv punto kimbilir kaçpara...
parça tam olarak şöyle takım galiba 7 numaralı kırmızı ile işaretledim
Bunu araca uyguladınız mı peki uygulanmış halini de görmek isteriz :)
---
I am here: https://maps.google.com/maps?ll=39.868636,32.732280
Abi doğru sipariş vermişsin.. italyanın puntoforum sitesinde de aynı kodları vermişler...
Burdan sipariş verebilirsin : Oto Yedek Parça, Balata Buji, Yağ, Bobin, Enjektör, Tampon, Far
Ben kendim yapıcam şerit ledle inş. aynı rengi yakalayabilirim :)
Valla abi hızına yetişilmiyor :D sipariş üstüne sipariş patlatıyorsun olmaz valla ayıp :D :D