Güle Güle kullanın![]()
Bir süredir beklediğim ürün geldi arkadaşlar sonunda ve sizlerle paylaşmak istedim. Biz çok beğendik, umarım siz de beğenirsiniz.
Güle Güle kullanın![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
hayırlı olsun![]()
hayırlı olsun fiyat nedir...
Keyif BMW'Dir...
güle güle kullan....
Sağolun arkadaşlar. 900'ü biraz geçti rakam olarak.
Hayırlı olsun hocam
Port Bagaj'ı dedemlerde kullanıyor yurt dışından memlekete gelirken.
Yakıt tüketimini az da olsa arttırdığını söylemişti bana.
Normal tüketiminiz ile port bagaj varkenki tüketiminizi bizimle paylaşırsanız sevinirim hem port bagaj taktıracaklar için ön bilgi olur![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
19'unda Antaly'ya gidip bir hafta sonra döneceğim. O zaman yakıt tüketimini yazarım. Tahminim %5 artıracak. Şehiriçinde taktığım gün ortalama 6,5'ten 7,3'e yükselmişti, ama gün içinde tekrar düştü. Karar veremedim ne kadar arttığına. Ama kesin bilgi paylaşırım.
hayırlı olsun yakışmış
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
uzun yol için ideal gayet güzel duruyor minnacık bagajlı araclarımız içinde gayet iyi
Peki Port Bagaj Aşırı Süratte Uzun yolda aracın dengesini bozmazmı veya rüzgarı kesmezmi
muhtemelen sıkıntı yaratır ama port bagajında aerodynamic ide var çok bir sarsma yapmaz kanımca.
haftasonu izmirdemiydiniz
aynı aracı(egzotik 5k çelik jantılı port bagajlı) gaziemirde gördüm pazar gün ama 06 plaka gibi kalmış aklımda
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Dore Müzik'te çalışıyorum ama İzmir'de değildim. Benzetmişsinizdir. Diğer iki fotoğrafı da ekledim bu arada.
hayırlısı olsun, gayet şık ve kullanışlı, her ihtimale karşı yüksek sürate dikkat edelim. kazasız ve belasız sürüşler dilerim. güle güle kullanın.
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
Benzin tüketimi hakkında yazacaktım. Az önce geldik İstanbul'a Antalya'dan. Giderken 6,9'la dönerken 6,5'le bitti yolculuk. 115 km ortalama hız, klima 1. hızda ve hep açıktı. Ben özellikle o kadar eşyayı taşıyabilmekten memnun kaldım. Bagaja hiç bir şey koymadım desem yeridir.
Hayırlı olsun, çok kullanişli bişey bu portbagaj
evo evo..
Hayırlı olsun nerden aldığınınızı yazabilirmisiniz
İstanbulda yerleri Thule Trkiye Genel Distribtr - Sinerji Grup - Port Bagaj, Kayak Tayclar, Portbagaj adresinde görebilirsiniz.
bu pasific 100 mü yoksa pasifik 200 modeli mi?
ne kadara aldınız?
taşıma barınıda aynı yerden mi aldınız?
bar ne kadardı?
biraz daha ayrıntılı bilgi verirseniz memnun olurum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri