Güzel olmuş mağşallah farları özel mi yatırdınız yada yaptınız
Printable View
Güzel olmuş mağşallah farları özel mi yatırdınız yada yaptınız
Eline sağlık güzel olmuş, marş biyel kaça maal oldu
eksik olmayın dostlar, yorumlarınız için teşekkür ederim. Farları kendim yaptım acemilik oldu biraz ama önümüzdeki günlerde daha iyisini tekrardan yapıcam hatta farın bi kaç özelliği ile ilgili değerli forum kullanıcılarının fikrini alıcam.
Maşpiyeller 350 liraya mal oldu...
abi göstergelerde kac tane ampul var degıstırmek ıcın kac tane ampule ıhtıyac oluyor
abi göstergede ampül yok led var, aynı serit ledlerde bulunan ledlerin boyutunda üstelik. sadece 5 taneydi galiba, 2 si gösterge iğneleri içindi diye hatırlıyorum...
Tmm abı sagol ben mavı yapmayı düsünüyorum butun hepsını
erhancım süper bi çalışma olmuş keyifli sürüşler diliyorum
gerçekten güzel olmuş. benim aracın renginde imrendim açıkcası. nazar değmesin maşallah.
valla olmuş :)
emeğine sağlık
ya arkadaşlar allah aşkına forumu aradım taradım bu mercekli xenon işini yapacak sağlam bi usta tavsiyesi bulamadım ankaradaki meşhur sn. femoli gibi istanbulda da yok mu bi femoli memoli bi şe yaa lütfeen tavsiye bekliyoruz xenon daylight dayline ne olursa yapıcam bi şe artık yeteeeer :)
harika olmuş bende yavaş yavaş buna benzetiyorum gibi senden bişeyler kaptım saol :))
guzel olmus kazasiz belasiz binin.
Maşallah ..Allah kaza bela vermesin,güle güle binin.
arac guzel olmusda tek eksık ön tampona ek koyulmamıs onun yerıne ınce esnek bi Lip takılırsa dahada guzel durur.
tşkler beyler, eksik olmayın..
güncell
Abi güncel yazmışsın bak mesaj attım mesajımı görmezden geldin :D
:D lan macun yok nası yapim :D yengen attı camdan aşşağı ne varsa :)
Abi ben yardimci olurum sana anadolu yakasindamisin sultanbeylide techno car var hasan usta kendisi samimi bi abimdir istersen ona hallettiririz o cok far aciyo uzmani olmus artik bi xenon uygulamasini takimi oan herkes yapar ama incelik istiyo ayari fln tutturamazsa eyvah ki ne eyvah ama hasan abide sorun yasamazsin iyi ustadir hem insanligi jem isciligi on numara