her zaman derim türkiyedeki en güzel arizana diye süper olmuş gülegüle kullan abi...
Printable View
her zaman derim türkiyedeki en güzel arizana diye süper olmuş gülegüle kullan abi...
çıtayı kesmmeye gerek yok ayrıca kendi yapışkan bantları da var üstünde
engin medos soğanlıkta yetkli fiat servisi
arayıp aksesuar bölümünden engin ile görüşebilirsin
sana yardımcı olacaktır
çoşkun merhaba engine cam filmi ,karter muhafaza yaptırdım.sağolsun ilgileniyor seninde fikrini almak istediğim bir kaç konu var cevap verirsen sevinirim.takside cıta kullanıyorum hoş .punto evoya gidermi ,tam rüzgarlık olurmu,spoyler siparişi verdim sence metelik beyaz .teşekür ederim..
kesinlikle çok güzel olur
taksiciler zaten aksesuarı sever düşünmen bile hata abim
bizim için etiket olmak içimizde var :merhaba:
tabi tabi bulunduğunuz yere yakın herhangi bir fiyat bayisindende bu linea çıtalarını temin edebilirsiniz yalnız kendiniz yapıştırırken kapılara önce düzgün şekilde kağıt bant çekip o bantın izasından çıtayı yapıştırırsanız yamukluk ve eğikliklerin önüne geçmiş olursunuz
biliyorsunuz bazı araçlar kaldırmıyor aksesuarı ilk aldıgım zaman düşüm düm vazgeçtim şimdi ufak ,ufak ve son bağaj çıtası,yan cıta,spoyler göka yda gördüm sinyalleri karartma
abi çıtalar resmen cuk diye oturmuş lineanın çıtalarının puntoya uyacağı aklımın ucundan bile geçmezdi valla. korkulur senden :)
Çok hoş abi gerçekten.. Birde jant ebatını büyütsen tadından yenmez :)
Ben görmemişte olabilirim ancak bu Arizona Yıldızının bir tek eksiği var. O da kocaman bir nazar boncuğu.
Coşkun çok yakışmış, Maşallah. Kazasız, belasız güzel günlerde kullan.
var var yasemin dikiz aynamda asılı amasende hediye etmek istersen hayır demem yaniii
Coşkun, güzel olmuş güle güle kullan.
İnşallah yolumuz düştüğünde canlı canlı da inceleriz... :)
bizde hediye isterük :D
Arabanı Arizona'ya boya sonra hediyen hazır :) :)
Aracınızı bugün öğlen Çapari'nin orada gördüm.Gerçekten güzel araç.