Bu göstergelerin renginden hiç memnun değildim, daha önce grandepountonunkini de değiştirmiştim, bununda ledlerini değiştirdim. herşey çok güzel aldu ama kadran ve auto klima nın ekranlarına entegre edilmiş turuncu folyo yada onun gibi bi malzeme var, maalesef onlarında ledlerini değiştirmeme rağmen sadece zeminleri beyaza yakın oldu. yazılar yine turuncu kaldı. teyp ekranında öyle bi sıkıntı olmadığından ekranı çok hoş durdu.
![]()
Konu sadece_erhan tarafından (26/02/2013 Saat 11:12 ) değiştirilmiştir.
Güzel çalışma elinize sağlık.
Eline sağlık, ama resimler çok küçük
Yol bilgi ekranı hariç , güzel olmuş...
قُلْ إِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي وَمَحْيَايَ وَمَمَاتِي لِلّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
“Şüphesiz benim namazım da, diğer ibadetlerim de, yaşamam da, ölümüm de âlemlerin Rabbi Allah içindir.” En-am Suresi 162. ayet
Konu sadece_erhan tarafından (26/02/2013 Saat 11:52 ) değiştirilmiştir.
Ellerinize sağlık çok guzel olmuş.
Ayaz
Eline sağlık Erhan abi![]()
Elinize sağlıkhakkını vermişsiniz
Ufaktan bende puntoma başladımGösterge ve direksiyonun sol tarafındaki paneli ledledim
![]()
Konu Ziyaretçi033 tarafından (26/02/2013 Saat 16:04 ) değiştirilmiştir.
ya bende yapmak istiyorum ama neden cesaret edemiyorumgaziantepte benimle beraber yapacak varsa kafa kafaya verip yapalım
![]()
kliman manuel mu otomatik mi, otomatikse kolay ama manuel ise zor olcak biraz, benim yaptığım uygulamaların fotoğraflı anlatımı gp için. bir de teyp ledleri çok kasar, incecik ledler, sökmek neysede yeni ledi takarken sıkıntı oluyo, birde 3 lü seri bağlamışlar onları aklında olsun. ekranı çok kurcalama hemen kırılıyo, 2 kere teyp ekranı kırdım, en sonunda ekrana dokunmadan yanındaki ledleri öyle değiştriim, zaten iki ledi var ekranın.
https://forum.grandepuntotr.com/kend...i-anlatim.html
süper çalışma olmuş. emeğine sağlık.
super olmus abı kazasız belasız...
aracın ışıklandırması çok iyi olmuş çok beğendim yanlız kusura bakmada bu devirde nokia kullanılırmı at çöpe gitsin nokia nın telefonlarını
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri