bu bence çok dar.evo abarth lardaki gibi geniş bence daha güzel.
Printable View
valla bir sürü çeşit var ilk geleni kopyaladım
Ben bugün görüştüm arkadaşlar kendi aracıma yaptıracağım. Salı gibi yapılacak tamamlandıktan sonra aracın resimlerini eklerim. Ön taraf siyahtan başlayacak arkaya doğru kırmızı olacak çok güzel durdu siyah zeminde taslak inşallah gerçeği de hoş olur...
Şu modeli beğendim ;
https://www.carpage.com/images/large...unto-Evo_2.jpg
Tampona kadar uzatmayacağım çünkü bizim tamponla bunlar farklı sadece yan kısımlar olacak. Kırmızıya ya beyaz yada siyah olur sanırım.
Bitince resimleri eklerim beğenenlere burada hazırlatıp kargolatabilirim de.
burda derken istanbulda goruyorum neresindesiniz yada nerede yaptırıyorsunuz acaba suan sıyah ıyı durur kanaatındeyım merakla sızın aracınızın resımlerını beklıyorum
Kartal da oturuyorum bakalım inşallah bende beklemedeyim salı akşamı eklerim resimleri.
Resimleri bekliyoruz :)
bende bostancıdayım resımlerden sonra eger sızde yaptırdıgınız yerın adresını ve ucretı soylersenız bende bır ugrasmıs olurum :)
bende düşünüyorum bundan yapmasını ama orjinal ölçülerini bilen warmıdır ?
istediğim şekil şuradaki gibi https://l.yimg.com/i/ng/sh/carenthu/...e8yBtAboXSTg--
ben arkadaşa çizdirdim bunu ama boyutlar lazım bana..
https://ressim.net/s/upload/d4e5970d.png
siz herseyı halletmısınız ben sizin yerinizde olsam elıme metreyı alır aracın ustunde olcer ve dırek tabelacıda yaptırırım :):):) benım ıcınde sart oldu bos vaktımde ılk ıs yaptırmak olcak sıyahından :)
bende birkaç renk çalıştım siyah üzerine.
bu hafta sonu halledıcem taktım kafaya hazır gıtmısken ustunede sıyah serıt attırırım tamamdır:prop0000:
Bende istiyorum bitane siyahından :)
Bi de genişlik için şu resime bakarak ortalama bir şey dene bilir mesela marşpiyleden başlamış kapının kıvrım noktasının 1-1,5 cm yukarısını kadar ne olursa
bende düşünüyorum ama bi karar veremedim
vallla arkadaslar bende cok istiyorum yaptırmak ama benim araç ne beya zne siyah nede kırmızı metalik beyaz diye geciyor ama dikkatli bakıldığında buz beyazı veya çoook açık gri bu renge hangisi güzel gider acaba yapıldığında orjnal duracak sırıtma veya renk farklılığı yaratmicakaslında dikkat cekmicek ama arfaca bakıldığında gözden kaçmicak bir renk tonlaması olması gerekli bence
Arkadaslar isterseniz bir bakın benim hoşuma gitti sizce punto evo metalik beyaza yakısırmı
Fiat Abarth stickers racing stripes Assetto Corse 003 | eBay UK
güzell bence
bende yaptırmak ıstıyorum toplu yaptırılacaksa bende alabılırım
bunu yaptıracak bir yer bulmak lazım 30 paund yaklasık 80 TL fazla bu fiyata 2 tane stiker yaptırırız bence
dediğiniz beyaz renke evo abarth ss teki gri renk sticker iyi gider.
bence stiker beyaz burda jantlara bakarsan belli oluyor. aracın rengini sadece netleştiremedim gözümde
Arkadaşlar eğer isteyen olursa bende orjinal İngiltere'den özel olarak getirtilmiş Beyaz Abarth çıkartması var.İlk sayfadaki beyaz Puntonun üzerindeki desenden...Biraz daha genişi de olabilir...Fiyat olarak 100 TL nin uygun olduğunu düşünüyoum...İlgilenen arkadaşlar özelden mesaj atabilir...
Fiat Aksesuar
TÜM ABARTH VE LOGOLAR BU SİTEDEN ULAŞILABİLİR.
YAKINDA HEPSİNİN RESMİ GELECEK.
ÜRÜN ADINDAN ÜRÜN KODU İLE SERVİSLERDEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ.
merhaba arkadaşlar ben de de evo var siyah bende yaptırmak istiyorum ama ne kırmızı ne beyaz ben çam yeşili istiyorum fiyatı ne kadardır???? ayrıca ist kozyatağı ndayım bana her yer uyar ama dediğim gibi ben çam yeşili istiyorum çünkü aynalarımıda yeşili yapacagım bi m3 de görmüştüm çok tatlı duruyor