Niye trafikte sıkıntı çıkarır mı?
Printable View
ruhsata işletmek 118 liraydı sanırım doğrumu?
Trafikte herhangi bir problem çıkarmıyor... Tecrübeyle sabittir... Bende geçen yaz cam altında damalı modeli vardı...
Ya bunların stıcer değilde arma olanları güzel duruyor. Ondan bulunamazmı. Femolide ön arka var ama yan yoktu.
ah ulan ahh 2 kapılı punto alcaktım beyaz skydome lu beni caydırdılar satamazsın falan die keşke dinlemeseydim gerçi şimdiki arabamda çok iyi ama gene de pşmanım:((
Evet arkadaşlar ne zaman yaptırıyoruz bu yapışkanları ben jantları da alıp taktırdım sadece yan yapışkan kaldı.
liste tamamlansın yüksel.
Bende bunun siyahını istiyorum benide yazın listeye :)
Uzun zamndır arıyodum böyle birşey
bi tanede bn ısıtıorum sıyah sıze zahmet
Ya bende istiyorum. Ama kşmşnşz kırmızı kiminiz siyah demiş. Bunların hangisi siyah evo ya yakışır? Bunların rengini görebileceğimiz bir yer yokmu? Yüksel jantların araba üzerinde bir fotosunu eklesen,e nasıl durmuş çok merak ediyorum.
Yarın kısmet olursa arabayı temizleyip ekleyeceğim resimleri jantlar çok güzel durdu birde yan bant olursa daha iyi olur sanırım ama ben jantlarda kırmızı var diye özellikle kırmızı düşünüyorum ancak photoshop da falan bir görsel hazırlayacak biri varsa forumda iyi olur aslında.
Valla ne kadar erken olursa o kadar iyi sabırsızlıkla bekliyorum :)
arkadaşlar bende kırmızısını isterim:)ama geniş ve sona doğru kesik olandan:)punto evo abarth lardaki gibi...
Fikir olması açısından bu resimleri buldum.. Siyah araca bence beyaz damalı olan daha çok yakışıyor.
bende istiyorum kırmızı olanından. punto my life kullanıcısıym beni de dahil eder misiniz gruba?
aracım:
https://img27.imageshack.us/img27/8494/p6062433.jpg
Uploaded ImageShack.us
Ne zaman yaptıracağız arkadaşlar benim az zamanım kaldı.
5-6 kişi olduk galiba ne zaman yada hedef kaç kişi :)
Biraz sabırsızım galiba :D
şöyle birşey buldum
tavanla birlikte
Fiat Punto Abarth stickers -roof squares & side stripes | eBay UK