evet boyalı daha güzel olur
hayır boyasız hali daha güzel durur
sonunda bende mugenlerime kavuştum ve araca kolayca monte ettim
yalnız aklıma bir fikir geldi acaba bu haliyle mi güzel yoksa arabanın rengine boyatsammı
anket açıyorum oylarsanız sevinirim
resimler aşağıda
Ürününden almak isteyen arkdaşlar buradan temin edebilirler
https://www.kemaloto.com/main/grande...412-43-47.html
Konu GP COSKUN tarafından (18/05/2011 Saat 19:25 ) değiştirilmiştir.
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Abi çok güzel olmuş..Süper hakkaten..Çok istiyodun zaten güle güle kullan abicim. iyi günlerde inşallah..Maşallah.
This is not personel, just business..
gercekten mukemmel durmus iyi gunlerde kullanin insallah ,)
imzam kurallara aykiri oldugu icin silindi
Rüzgarlık takmayı aslında ben de istiyorum, ancak daha slim daha ince ve belirgin olmayan bir rüzgarlık arıyorum.. Güle güle kullanın..
Beneficium accipere libertatem est vendere
güle güle kullan abi... güzel olmuş.. gerçek bir yıldız.....
Abi bence aracın rengine boyatmalısın. Çok güzel bi bütünlük sağlar..
BY Turbo SPORT 150 HP
bunu nereden aldınız? hem abartçı hem mugenci olarak bi sorayim dedim bu arada gerçek ten çok güzel olmuş
hayırlı olsun abi merak ediyodum bende yakışmış gerçekten
güzel olmuş...hayırlı olsun...
Keyif BMW'Dir...
güzel olmuş gerçekten güle güle kullan coşkun hocam..
Coşkun güle güle kullan. Bence boyatma kardeşim. Bu seferde yan camların daha ufakmış bir görüntü verecek ve bütünlük bozulacak diye düşünüyorum...
GP in mirror is faster than they appear !
çoşkun abi araba resmen ben burdayım diyor bence türkiyedeki engüzel arizona....
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
güle güle kullan abi sakın boyatma engin abinin dediği gibi camlar ufakmış gibi göstericek kötü görüntü oluşacak böyle daha güzel
güle güle kullanın bence boyasız daha güzel
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
güzel olmuş coşkun güle güle kullan,bencede boyatma boyatırsan içeridekilerin yukarı(dış)doğru olan görüş açısınıda biraz daraltır diye düşünüyorum,şeffaf olduğu için pek etkilemeyecektir...
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
Abi bu seklı ıle sportıf bır hava vermıs araca boyalı olursa kaporta rengı ıle sankı aracın orjınal bır parcası olarak gorunur.Fakat butur aksesuarlar genelde sıyahtır photoshop kullanan bır arkadas suna bır el atsada gorsek ben paıntte bır el attımda bıseye benzemedı
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
bence boyasız olması hem daha güzel duruyo hemde daha kullanışlı olur.hayırlı olsun çok yakışmış
Çok güzel duruyor. bence kesinlikle boyasız kalsın.göz üstünde kaş gibi belirgin olmuş.ve kendini gösteriyor. hatta tavana folyo ile siyahlatırsan çok da şahane olur.
boyandığında uzaktan bakılınca belirginliği gider.(bence tabii)
abı desıgn guıagaro yazın sarkmış yapıştır hemen güzel olmuş boyatma
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri