Ewet Ankarada yapan bildiğiniz varsa çok iyi olr :)
Printable View
Bende düşündüm sonra ceza yersek ........ :D
İzmirde 8 ay mühürsüz app ile gezdik bi kere izmir yeşilyurtta uyardılar bide istanbula gittiğimizde çevirdiler. Babamı gören bişey demiyor nedense :D
hatta tam tersi başınıza iş bile alırsınız :D
app plakalar ile birlikte 230 tl çift mühürülü olarak alıp kullanabilirsiniz emniyet ve cemiyet mühürü.
benimkiler karbonla kaplı hem şık duruyor hemde yasal olarak rahatım
Cezası 66 veya 72 tl diye biliyorum arkadaşlar bagajda orjınalı olsa bıle eğer polis niyeti bozduysa acımadan gecıyo benım öncekı aracım app plakaydı onca zamn gezdım bırsey olmadı bırgun izmir fuar kapısındanbgecerken rutin emniyet kemeri konturolü yapan kişi beni durdurdu kemer takılıydı .beğefendi plakadan ceza yazıyorum dedı yaa dedım bagazda var oarsı bıı ılgılendırmez plakalarda mügür yok dedi .hem cazayı yedık hemde 10 dk arac kontrolu yaptı calıntımı sahte plakalımı dıyee. yapacaksanız müğür şar
Arkadaşlar ben yaptırdım. 34 SRT 99, canavar gibi durdu ama 2 defa polisle sıkıntı yaşadım. 3. sünde de 62 TL ceza yazdı bende sinirlenip orjinalini taktım. Trafik bu plakalara mühür vurmuyor. Bana sorarsanız yaptırmayın derim. Şimdi ince yazı plakayla dolaşıyorum :(
orjinal plakaları taşırsanız bagajda sorun olmaz polise gösterince orjin plakaları bişi diyemiyo no problem