abi maşallah listeyi okeylerseniz ben hemen yarın başlarım yanlız logo benim ki gibi kırmızı sarı siyah ve mavi renkte olan yada bir resmi bulun abarth olan ankette oylayın onu yapayım ama acil olun uzarsa tadı kaçar......
Printable View
abi maşallah listeyi okeylerseniz ben hemen yarın başlarım yanlız logo benim ki gibi kırmızı sarı siyah ve mavi renkte olan yada bir resmi bulun abarth olan ankette oylayın onu yapayım ama acil olun uzarsa tadı kaçar......
[QUOTE=ufuk61;59839][quote=puntoabarth;59788]1-
2-
3-woyzeck
4-Bülent A.
5-Breakerman
6-OzzY
7-GP-07
8-EMRE
9-Bgrays
10-Ali Öztürk
11-vulas54
12-ghost rider
13-puntoabarth
14-Notorious
15-Auto engineeR
16- levcel
17-BLACKPUNTO35
18-smtg
19- kutlay
20-TSUNAMİ
21-wolwerıne
22-ufuk 61
23-tigis
bende varımmmmmmmmmm
sizden bir ricam var biri bu listeyi güncelleyebilirmi sıfırlayalım yeni baştan
[quote=ufuk61;59839][quote=puntoabarth;59788]1-
2-
3-woyzeck
4-Bülent A.
5-Breakerman
6-OzzY
7-GP-07
8-EMRE
9-Bgrays
10-Ali Öztürk
11-vulas54
12-ghost rider
13-puntoabarth
14-Notorious
15-Auto engineeR
16- levcel
17-BLACKPUNTO35
18-smtg
19- kutlay
20-TSUNAMİ
21-wolwerıne
22-ufuk 61
23-tigis
24-eagle saim
@ ; Eğer orjinal değil diye bi sorun çıkarmayacagına ınanıyorsanız ben yaptırtabılırım. aynen daha önce yaptığım ve size gönderdiğim puntonun 'p' logosu gibi .
@ femoli ;mehmet abi damla logomu yaptırmayı dusunuyorsun? ,
eğer herkez istiyosa ben yaptırabılırım + 25 kişi çok uygun abarth damla logo işi için. cevap beklıyorum senden.eğer ben yaptırırım dıyosan tabi şimdiden eline sağlık.
Bende istiyorum ama kıbrıstayım nasıl olcak ulaşımı haziranın 20 sine kadar izmir e gidicem ama geçmi olur o zamana..
arkadaşlar bu abarth logosu konusu p logosundan önce gündemde olduğu için bende vardım ama sonra kapandı bu muhabbet.. p logosu aldım bende.. onun için listede yokum bilginize..
1-
2-
3-woyzeck
4-Bülent A.
5-Breakerman
6-OzzY
7-GP-07
8-EMRE
9-Bgrays
10-Ali Öztürk
11-vulas54
12-ghost rider
13-puntoabarth
14-Notorious
15-Auto engineeR
16- levcel
17-BLACKPUNTO35
18-eagle saim
19- kutlay
20-TSUNAMİ
21-wolwerıne
22-ufuk 61
23-tigis
abı benı nıe eklemedınız yaw bende ıstıyorum abart logolarından sıyah kısı basına kac tanı cıkarılıyor.bu arada ben her zaman nete gıremıyorum bılgılerden haberdar olamıyorum lutfen banada sparıs werın on arka we dıreksıyon ıcın(sıyah).
yaa bu işi kim yapacak şimdi aklım karıştı
femoli mi yapacak yoksa başkası mı?
ne yapılacak ABARTH mı P mi?
isteyene istediği renk yapılacak mı? (ben gri üstüne siyah akrep istiyorum)
yapıştırma mı ,dökmem mi yapılacak?
ön,arka,jantlar,direksiyon hepsine mi yapılıyor?
fiyatı nedir?
ödeme ne zaman kime yapılacak?
biri allah rızası için bilgi versin yaaaa
Tayfun abi iyi akşamlar.daha önce isteyen forum üyelerine 'P' Damla logosunu jantlar, ön ve arka olmak üzere ben yaptırdım.herkez memnun kaldı. garajdaki resimlerde bazı araçların uzerınde logolarına bakabılırsınız.
Abarth logosu yaptırımı üzerine forum üyelerini fazla ısrarlı gördüğüm için, sizin için yaptırabilirim demek istedim. Yapılan logolar kişiye özel seçim değil toplu anlaşmalı olmak üzere yapılır.bu işi ben yapmıyorum tabiki, bunu daha öncede yaptırdığım ve bana güzel indirim sunun firmaya yaptırmayı düşünüyorum.çünkü 1 kere kalıp çıkartılır.zaten damla etiket satışı yapan firmalar baya tuzlu bir kalıp parası alırlar.Damla logo olup olmadıgını anlayamadım ama, (femoli) Mehmet Abinin ben yarın yaptırırım yazdıgını görunce birşey diyemedim..
canınkilerden örnekle orjanali gibi yaptırsak bu logoları bence güzel olur özellikle siyah zemine gümüş akrep çok tatlı duracaktır ;)https://img267.imageshack.us/img267/7774/img004py6.jpg
Arkadaşlar işlemler tamam 4 jant + 1 ön + 1 arka + 1 direksiyon = 15 ytl kişi başı isteyen arkadaşlar bir liste oluşturalım ücretler yatırıldıktan sonra dağıtılacak aşağıdaki resim gibi olacak Etiketler damla etiket olacak yani etrafındaki nikelaj çerçeve kalcak sadece ortadaki mavi fıat logosu sökülecek.....
https://img297.imageshack.us/img297/1338/abarthvj1.jpg
1-
2-
3-woyzeck
4-Bülent A.
5-Breakerman
6-OzzY
7-GP-07
8-EMRE
9-Bgrays
10-Ali Öztürk
11-ghost rider
12-puntoabarth
13-Notorious
14-Auto engineeR
15- levcel
16-BLACKPUNTO35
17-smtg
18- kutlay
19-TSUNAMİ
20-wolwerıne
22-
23-
arkadaşlar mevcut logoları emrenın dedığı gıbı yaptırıp kulanıyoruz bız zaten sakaryalılarve izmıtlıler olarak dolayısı ıle kendımı ve tigis,ufuk 61 (tayfun),(ufuk) kardeşlerimizi kendı isteğıyle sıldım lısteden
mehmet bu logoda direksiyon için olan;
komple direksiyondaki orjinal logo sokulup mu yapılacak?
yoksa canberk'in yaptırdığı gibi üzerinemi yapışacak?
Selam arkadaşlar,
Logo yaptırma işi ne zaman başlıyor. Fiyat bence çok uygun. Bir an önce yaptıralım şu işi. Ödeme taktırma işlemleri nasıl olacak?
üstüne yapışacak arkadaşlar bir an önce başlayalım listeyi oluşturun kaç kişiyiz
Direksiyondaki logoyu çıkartmanız imkansızdır. oraya damla etiket olmaz.sticker ancak mevcut fiyat logosunun üzerine yapıştırılır. mehmet abi yaptırıyorsa şimdiden eline,işine sağlık... mehmet abini gösterdiği logoyu ankara buluşmasında gördük hoş duruyordu.
farklı tarzda abarth damla logo istekleri olursa yardımcı olabılırım.bende emre'nin gösterdiği resimdeki akrebi çok beğendim..
bende istiyorum arkadaşlar