ben beğenmedim
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-garantili-beyaz-fiat-punto-emotion-9o-bg-ici-piano-black-boyali-45618748/detay
Aklımdaki bir fikri ,uygulayan bir GP sahibi ilanını koymuş. Nasıl sizce ? Görünümü basitleştirmiş mi ?
Ayrıca kaput arkasındaki plastiği de siyaha boyatmış.Beyaz araçta değil ama siyahta güzel duracağını düşünüyorum. Yorumunuz var mı ?
teşekkürler...
ben beğenmedim
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
bende
onrky
1.4 starjet 95hp
içerisi güzel de.. dışarıdaki çok kötü olmuş..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
içi fena değil aslında...
Keyif BMW'Dir...
arkadaşlar ön konsolu parlak boya ile boyamak, ayakkabı cilası ile parlatmak akıl karı değil güneşli havada ön camınızı fazla yasnıma nedeni ile parlatır ve görüşünüzü azaltır.bu nedenle araç üreticileri o bölgeleri mat ve pütürlü malzemeden üretiyorki ön cama yansıma mümkün olduğu kadar az olsun.
Syg.
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
Bence orjinal haliyle çok daha kaliteli duruyor.Çok gereksiz geldi bana.
carbon kaplasa daha hoş dururmuş bu şekilde beğenmedim
klima ve 4 lü flaşörün olduğu kısım değilde teyp çerçevesine yapsa o uygulamayı daha güzel olurmuş onun dışında aracıda beğendim gayet güzel.
ben beğendim kaliteli durmuş zaten yeni fiorinolarda pianoblack çıkıyo olması lazım içi. merak ettiğim teyp kısmını nasıl boyamış çünkü tuşlar yüzeyden ayrılmıyor, heralde tuşları maskeleyerek boyadılar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri