Herhangi danışmak istediğin bir sorun olursa yada yaptıran biriyle görüşmek isterlerse telim ; 0 532 673 99 05
Eyvallah kardesim
aynı sorun bende de var; kapı kolları bordoya yakın... araba 4 yaşını geçmiş, şimdi gidip boyayın demekte biraz tuhaf geldi bana...
benimki 2007 bendede aynı sorun war ama serwisin ücretsiz boyasığını ilk defa şimdi duydum..böyle b,işey warsa nerde yaptırdınız söylerseniz sewinirim..
yarın servise gidiyorum bakalım ne olacak resimler çekilecekmiş inş 1 2 hafta derde bende orayı birbirine katarım...
Teşekkür ediyorum orcun abiye yardımlarından dolayı fiattan aradılar daha doğrusu ilk ben aradım tam 1 hafta oldu arayan yoktu servisten yapılamayacagını sölediler genel merkezi aradım ve şikayet ettim inanın 2 saat içinde yine servisten bir telefon aldım ve aracınızı pazartesi buyrun getirin boyama işlemlerini yapalım dediler..soruyorum simdi burdanda illa şikayetmi edelim bir işimizi yapmanız için biraz sağduyu lütfen lütfen....
Arkadaşlar aracım boyandı dün aldım yarın resimlerini koyucam tekrardan yardımcı olan orçun abim başta olmak üzere herkese teşekkürler...buraya direk nasıl resim koyucam onun hakkındada bilgi verirseniz cok sevinicem![]()
....
Konu MURAT34 tarafından (10/04/2011 Saat 22:37 ) değiştirilmiştir.
Maşallah diyelim aman aman amanve türk bayragı uygulamasını yapan ilklerdenizdir...bunuda belirteyim arkdaşlar...boyandı kendine geldi arabama asıgım ben vallahi
![]()
ben ve bi egzotik kırmızılı arkadasımla özakıncı servisine gittik fotğraf çektiler bide ruhsat fotokopisi aldılar haberleri bekliyoruz bakalım inş. bizimkileride boyarlar
boyamazlarsa nereyi arayalım şikayet için?
Arkadaşlar.aynı sorun benim aracımdada var.arka tamponun rengi daha açık.dün gece forumda bu konuyu okuyunca hemen 444 22 55 i aradım.sorunu ilettim.geri döneceklerini söylediler.paylaşımınız için teşekkürler.yoksa haberimiz olmayacaktı.
[sıze=2][sıze=2]arkadaşlar.konu ile ilgili bugün beni fiattan aradılar.serviste randevu verdiler.bu işlemi yaptıran arkadaşlar fatura yada işleme ilişkin bir evrakı yükleyebilirleri mi acaba?.
[/sıze][/sıze]
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri