Nafiz abiye ve tüm İzmir Sonax ekibine çok teşekkür ederim.Araçlarımızla çok iyi ilgilenip süper bir iş çıkardılar.Ellerine sağlık. Biri Land Rover Discovery biride BMW 320d. 2side siyahtı ama şuan simsiyah ve mükemmel parlayan birer siyah oldular
şimdi sırada benim kırmızı punto var en yakın zamanda onuda halletcez inş.
Buarada biaraya gelmişken Nafiz abiyle birer puntolarımızın fotosunu çekelim dedik ,buarada bende yaylandım
![]()
Her iki araçta çok şık duruyor. CAU 86 zaten Nafiz'İn marifetleri ile kendini aştı. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın arkadaşlar.![]()
Nafizin ünü Türkiyeye yaylıdı
Hayırlı olsun Anıl, araçların hep parlak kalması dileğiyle...![]()
amann tanrımm t-jet jantlamı beyaza boyatmak ıstıodum nasıl durur dıe dusunup duruodumm . bu mavı puntonunn ayrıntılı fotolarını atabılrımsıınız acabaa acil. guzel duruo gıbı bunun hakkında bılgı verebılcek olan varmı .
Aracın Jant seçimi ile ilgili detayları aşağıdaki linkten görebilirsin. Bu jantlar boyama değil orjinal hali böyle beyaz. Nafiz'den diğer detayları alabilirsin.
https://forum.grandepuntotr.com/gors...angi-jant.html
Maşallah diyelim, kazasız belasız.
GP in mirror is faster than they appear !
merhaba konunu açılmasında yaklaşık 2,5 sene geçmiş ancak ben genede sormak istedim. mavi araçtaki jantlar araca direk uydumu yoksan herhangi bir ayrıca işlem yaptınız mı bende de bu jantlardan var ancak bnm aracıma uymadı bu jantlar
kırmızı araçtaki jantlar 16inc PDW mi?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri