07CAn, 34mns19, ABNEW, bozkurt0632,Budweiser, dgn, drahmet, erhan, ersinjeofizik, FeaRLeSsHunTeR, gemlikli_55, gladiozan, HugemaN, imdesign, jagar, KaGaN, kxlylmz, M@GIC,Misafir-1, mrcfr, mustafaf, mustelf, Ogulcan.Öğüt, onorom, onur1907, onur5470, onurcan, ozel_egt, siromar, tugrul.karaatli, TunFeB, ufuk_punto, whitegold, zaimkaan, _FeRDi_, şekerlioğlu
işte sonunda benim puntoyuda ışıklılar kervanına soktuk hayırlı uğurlu olsun![]()
Gösterge panelinini töbe açmam diyordun, başkasına mı taktırdın yoksa : )
Güzel olmuş, mavi rengin ayrı bir havası var.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
İbreler güzel ama uyarı ışıkları çok göz alıyo sanki![]()
abı cok guzel olmus valla.beyaz-mavı karısımı olmus yanlıs gormedıysem.bende dıyorum senın bıkac gundur sesın solugun cıkmıyornedenı anlasıldı
hayırlı ugurlu olsun abı...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Açmam diyordum ama bir arkadaş bu işe ön ayak oldu cesaret verdi önce onunkini yaptık baktım çok güzel oldu sonra benimkini yaptım![]()
Bu arada husso yada çok teşekkür ederim yanımızda bize destek verdiği için
yok normalde o kadar degil fotodan öyle olmuş
Koca foto mustafa nasıl yanlış görebilirsinfazla oturmaya gelmiyorum
![]()
Konu femoli tarafından (14/02/2009 Saat 12:28 ) değiştirilmiştir.
offf....
femoli mükemmel olmus...+9..........
insan böyle degişikler yapınca arabasına tekrar aşık oluyor.
(nikah tazeler gibi)
(ankarada olsaydım senin dükkandan cıkmazdım herhalde ama arabamı kobay olarak kullanmana izin vermezdim)
Çok hoş olmuş gerçekten hayırlı olsun benim bir an önce ankaraya uğramam lazım
Konu femoli tarafından (14/02/2009 Saat 12:28 ) değiştirilmiştir.
Güzel olmuş. Hayırlısı olsun![]()
benim kırmızılarım daha güzel, fotograf makinasını alınca güzel bi resim çekicem![]()
çok guzel olmuş gule gule kullan femolı
kaça mal oldu?? işlem ne kadar sürüyo?? bu konularda bilgi verirseniz çok sewinirim
valla açıkcası bu işi yapmaya kakışırsak yaklaşık olarak 200 civarına mal olur (araçtan sökme takma da dahil) .. Ama hussoya söktürerek gönderirseniz o bu işi daha ucuza yapacaktır ..
gercekten cok güzel olmuş beyaz-mavi karışımı,yalnız direksiyondaki tuşlar eksik kalmış onlarda olsa iyi olurdu ama yinede güzel
Eski Nick: ROCKSTAR100
"Nero Provocatore,Crossover Black,Crossover Schwarz,Rock Siyah"
insan özeniyor walla.. birazcık anlasam şu işlerden ne vardı..![]()
güzel olmuş ellerine sağlık.
Biri gene yapacağını yapmış, cok cok güzel durmus valla femoli eline sağlık![]()
Yanlız beyaz kimin fikriydi? 40 yıl dusunsem aklıma gelmezdi.
StrucTuraL EngiNeeR
Eline Sağlık güzel olmuş Femoligüle güle kullan,
bişi merak ettim Beyaz ışıklar göz yormuyormu???
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri