hazır tel olanlar var abi o cuk diye oturuyor dert yok tasa yok :D
Printable View
Orhan ben resimleri dikkatlice incelemeye çalıştım gördüğüm kadarıyla tam ön tarafta ek gibi birşey var acaba tampon üzerine gelen birşeymidir bu ? yoksa tamamen ön tampon tek parça halindemi anlayamadım
Bak arka kısmada senin eski sattığın gibi bir tampon düşünüyorum okadar tampon arasında tek beğendiğim oydu. durumları düzelteyim biraz nerden nasıl temin edilir diye çalıcam kapını zaten Orhan :)
Valla acaba hangi arka tampondan bahsediyorsun :D
yok şaşırmadın bahsettiğin tampon bu olsa gerek
Tofaş - Fiat Modifikasyon Body Kit 149,90 TL
bu tamponuda soran çok ama alan olmadı kısmetse arkaşın birine 1 hafta sonra yaptıracaz oda caymazsa tabi :D
evet aynen bu abicim :) seri üretimmi bu hehe
şaka bir yana cidden çok beğendim bunu ama egzost falan uzun hikaye olacak onun için şu yüklü ödemelerimi bitirmem lazım.
her zaman bulabilirmiyiz bundan ?
vede jantları ne yaptın ? :)
son sorumda ek olduğu belli oluyormu yani kötü duruyormu ?
valla kalıbı mevcut istendiğinde temin konusunda yardımcı olurum. Jantları forumdan bir arkadaş bir gece yarısı geldi gördü bir gece yarısıda geldi aldı gitti :D
ek olduğu özellikle belli ediliyor, ama etmek istemiyorum dersen arayı macunlayıp tamponla birlikte boya yaptırman lazım.
fiyat ne durumdadır bilmiyorum ama aşağı yukarı böyledir.
macun olmuyor oluyor ama sürekli çatlama patlama yapabiliyor arasına fiber yapılıyor ben öyle yatırdım
ozaman süper durumu ayarlayıp kapını çalıcam bir ara. Artık bir gece ansızınmı olur bilemem ama :)
ön taraf için ne diyorsun ? bunun bir adı sanı yada satıldığı yer falan varmıdır ?
nasıl bilgi alabiliriz? ?
Halen bir bilen çıkmadımı tamponu ?