-
Sorunu nasıl hallettiniz..??
Anladığım kadarıyla arka lastiklerde sürtme sorunu varmış..
Ben konuyu yeni okudum..
Daha önceki aracım olan puntoma 17 jant takmıştım
Arkaya 2-3 kişi oturunca kasislerde sürtme yapıyordu..
Biz çamurluk içlerini traşlatmıştk..
Araç arkasını kaldırmak he görüntüyü bozacağı hemde airodinamiği bozacağını düşünerek arkayı kaldırma olayına hiç girmemiştik...
Siz nasıl yaptınız??
Jantlarnızı güle güle kullanın bu arada..
-
Gule gule kullan arkadasim. Simdi neden bizim araclara 18 olmuyormus. Novitech yapinca oluyor mis gibi. Sizde uygun olculerde ve hafiflikte alirsaniz hic sorun olmaz. Ne kadar ekmek o kadar kofte hesabi. Arkalara takoz attirabilirsen daha fazla esneme olmaz ama araba bu seferde top gibi ziplamaya baslar. konfor ve gorunum arasindaki kararina gore devam edersin.
-
ibrahim abi jant snn araba snn dönüşlerde ses çıkar benzinde desen fena sen bnm dediğimi yap puntonun altına punto off road yazdır arazi arabası gibi olsun tank gibi sür arabanı:-)
şaka bi yana oluyosa onları küçülttür
-
18" jantı araba nasıl kaldırıyor merak ettim bence oldukça keser :)
-
camurlukla bıraz oynadım gayet hos oldu ileride 3,5 elezyon ttakıcam yıgıt o zaman daha da hos olcak bu arada ban konfor a oneme vermem su anlık yasımın geregı gorum
-
SSW nin çok hafif olan jantları mevcut. Umarım onlardan birini takmışsındır, hayırlı olsun. Fotoğraf ekleyebilirsen iyi olur biçok arkadaşımız gibi bende merak ettim.
-
bendede 18 var yakıt olarak cok büyük fark yaşamadım.. ama sürtme sorunu bendede var 4 kişiyken esneyince sürtme yapıyor.. arabayla cok fazla gezmediğim için 18de karar kıldım cokta beğendiğim jantları taktım.. önce 40 yanakla denedik cok abartı şekilde sürtüyordu şimdi 35 yanakla kullanıyorum 4 kişiye kadar sorunsuz :) gülü seven dikenine katlanır ;)
-
şu firmalar 4x98 jant çıkarsada bizde gönül rahatlığı ile taksak bravoyu üretenler niye 4x100 yerine 4x98 yapmış acaba