Ankarada nasıl yapıcaz peki bu işleri :)
Printable View
Ankarada nasıl yapıcaz peki bu işleri :)
30 cm kablo demişsin ya, beseleme elektirğini nerden aldığını, yani nerden kablo çektiğini biliyorsan paylaşır mısın bizimle. 2. fotoda ledlerin yerleri açıkça görülüyor,+ uçların hemen yanında dirençler için ayrılmış ama boş olan yerler de görülüyor. + elektriği nerden aldığını bilsek tam süper olacak :)
ya da kablolar falan çekilip ledler dirençler lehimlendikten sonra kapağı takılmadan önce çekilmiş bir kaç foto daha olsaymış bayaa süper olumuş.
Direksiyon ledlerinde sorun olmuştu şöyleki Femoli de belitrmişti bunu led ampul olduğu için ve kırmızı beyaz çift renk yaptığım için gece yolculuklarında aşırı derecede parlıyordu ve insanın gözünü alıyordu.Ve cok fazla ısınıyordu.Elinle dokunamayacak derecede. Bu durumu düzeltmek için ampul değişikliği ve direnç ilavesi yaptık. Bildiğimiz alarm ikaz ampulleri var ya mat kırmızı olanın küçük tiplerinden. Onlardan taktık ışık şiddetini dirençle azalttık.Ve bütün düğmeleri kırmızı yaptık.Sonucta gözü yormayan ve hiç ısınmayan orjinale yakın ışıklandırma elde ettik. Ve nerede yaptırabileceğiniz sorusuna gelince iyi bir elektrik ustası çok kolay hallediyor ve cüzi bir işçilik ile. zaten ampullerin 10 tanesi 1 TL gibi komik rakamlarda. Artık gözü yormayan hiç ısınmayan orjinale yakın ışıklandırmanın keyfini çıkartıyorum.Tavsiye ederim.Bir kaç foto çektim.
ışık fazla göz alıcı gibi geldi bana. ama güzel olmuş elinize sağlık.
Merhaba arkadaşlar.. Öncelikle ışıklandırma çok şık durmuş.. Bende yeni bir punto kullanıcısıyım . Bu işlemi istanbulda nerede yaptırabiliriz. Tahmin edersiniz ki ilk arabam ve tanıdığım hiç bir servis ya da tamirci yok. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim
İyi günlerde kullanın. Ben de yaptıracağım ama mute ve search tuşunda kırmızı, diğerlerinde mavi ya da yeşil led düşünüyorum..