hocam güzel diyosunda garajına nasıl bakıcam? profilini buldum ama orda garaj linki yok. ayrıca garajda arama da yapamıyorum. bu garaj acayip kullanışsız yaa :(
Printable View
Grande Punto | Punto Evo | Bravo - GP COSKUN's gpGaraj
Her msj yazan arkadaşın sol alt kısmında G yazar bu garaj ikonudur tıkladığınızda garaj açılır bu kadar basit bişi :)
yukarıda link verdim bakabilirsin..
evet erdem mevcut.. buradan bakabilirsin ..
Grande Punto Nikelaj Kap Kolu Chrome Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
femoli özelden siparişi verdim bir ara bakarısn:)
Kargon çıktı erdem güle güle kullan ;) yarın elinde ..
Abicim bu aksesuarları alıyorsunuz sonra nerde taktırıyorsunuz?
Servistemi?
Bu tarz urunler icin servise gitmeye gerek yok urunler orj tip oldugu icin herkes tik diye takabilir ..
Grande Punto Special Spoiler arabanın arkasına takılanı biz monte edebilir miyiz?
Altına biraz silikon sıkıp yerine sabitleyin üzerine kağıt bantla kaymamasını sağlayın hepsi bu kadar..
Ya ben bu konularda çok cahilim:)
Ama birşey diyecem lütfen cahilliğimi maruz görün.
Kapı kollarını mevcut kapı kollarının üzerine nasıl yapıştırıyorsunuz. Çıkıntı durmazmı bu krom etiket gibi birşeymi
Sırf cam cıtası ve krom kapı kolları için servise gittim. 2 gündür dönecekler bu parçalar varsa bana dönecekler.
Krom kapı kolları takımı 56 TL, cam cıtaların liste fiyatı 26 tl dediler. Markası Omsa ya da omso gibi birşey.
Bir arkadaşın yazdığına göre sizin dediğiniz gibi yapıştırmalar varmış,birde yapıştırma olmayanlar. Sanırım servis orjinal parçaları yapıştırma değil.
Ya bu forumda daha öğreneceğim çok şey var.
Ersan bence yanlis seyler ogrenmissin gibime geliyor cam citasi 26 tl olmasi, ya yanlis urune bakmislar yada tane, yada plastikten bisidir sanirim :) kapi koluda 8 parcami ?
Yapistirma olmayan cam citasi ve kapi kolu olmaz kalitelide olsa dandikte olsa yapistirmadir baska sekli yok bu isin .. Sana bu bilgileri kim verdi ya :) sen sormak istedigin bisi olursa beni ara ben sana anlatirim ;)
Abi çok sevinirim.
Bu servisten ses çıkmadı zaten.
Ben sana mail atıyorum haberleşirsek çok sevinirim.
Haberlesiriz mesaj atabilirsin ..
illa ucuz olsun diyorsanız hepsiburada da nikelaj bantları var cokta güzel duruyor
herkese selamlar,
ben cam çıtası alıp taktım ama iki gün sonra bazı yerlerinde kalkma oldu. Nasıl bir çözüm önerirsiniz ? silikonlamak mı yoksa yeni bir çift taraflı bant mı daha iyi olur ?