beyazda güzel durur kanımca..kapatmaya gerek yok ama sıyah ıcın aynı seyı soleyemem
Printable View
:9 siyahda gercktn kapatmak gerek.aracı cok basitleştiriyor..
Beyaz renkte öndeki kromaj çok güzel bence. Bir de krom cam çıtaları ve bagaj kromajı da taktırırsanız aracın ön ve arka uyumunun daha bütün olduğunu göreceksiniz. Birakaç fotomu paylaşıyorum. Fikir verebilir.
beyaz renkte çıtalar güzel duruyor ;) siyahta kara güzel duruyor :)
ufuk kardeş araban çok hoş olmuş ellerine sağlık. bu arada özel mesajlara baktınmı jantlar için mesaj atmıştım cevap yazmadın. yoksa sattınmı merak ettim?
bence okadar kötü degil. bana da ilk başta tuhaf geliyordu gpleri gördükçe şimdi alıştım. zavk meselesi tabiki ama benim arabayı begeniyor çogunluk.. işte örnekler...
herkesn aracı guzel zaten..tuner olmak orjinalinden farklı bişeyler yapan kişiye deniyor..bende kendimi tuner olark görüorm..:)
arkadas oncelikle soyleyeyim cok guzel olmus o parcalardan bana da lazim nereden aldin kaca maal oldu montaji konusunda bilgi verirmisin tesekkurler
Ins mert bi jant atarsak tamamlancak o da ileri zamanlarar:).
Cnc nikli abim bna soruosnz heralde parcalari..bn ole anladm.ole deglse de solyim yine de ben..1 mkare siyh parlk folyo aldm 6tl dewamini kendm yaptm..dedgm gbi tawsye ederm kisa yoldan guzellestirmek icin iyidir yani
Ufuk gündüz fotosunu yeni gördüm çok güzel olmuş emeğine sağlık
Benim eklediğim resimdeki arabada kaşlar daha kalın ve araba daha agresif gözüküyor sanki.
Birde arabayı yıkatırken tanzikli su falan folyoları kaldırmıyormu?
bu sorun yaratmıyor..tavsiye ederim tesekkrler :D
güzel olms cok begendm..bi gün mersine beklerim:d abisiyle tanıssın:D kardes gibi oldular..tabi bnm ayna bu halde degl