hr
grande punto ma 5cm lik yay almayı düşünüyorum hangisi daha mantıklı?
hr
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
kullandınız mı yokla bildiğiniz için mi H&R diosunuz?
H&R...
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
hr nin 5likleri punto için iyi diolar ama...
TSİ Jetta.
bana kalsa ben EIBACH dan şaşmam ama punto için H&R daha iyi diye duydum en iyi bilgiyi forumdan toplarım diye düşündüm..kullananların fikrini almak istiyorum...
Bende 3,5 H&R var.Eğer amacın konforsa tabiki H&R ama onda bile konfor kaybı bayağı var hele hele 5 liklerde konfor hepten azalır.Ama amacım yol tutuş diyorsan 1 dakika bile düşünme al taktır yaydan sonra yol tutuş mükemmel oluyor.
Hem yol tutuş iyi olsun hemde konforlu olsun diyorsanda daha öyle bir yay yapmadılar derim![]()
Yeşil beyaz Bursaspor
Adı aşk bu eziyetin..
opar![]()
daha önceki arabamda kullandığım yaylardan sonra konforu ön plana çıkardım o baya konforu bozmuştu... o yüzden punto için konforu en az bozan yayı bulmaya çalışıyorum...
anladığım kadarıyla H&R konforu daha az bozuyor...
konforda eibach tek geçerim %70 amortisörlerim sert eibach 5 cm yay var 5 cm H&R kadar konforu var hiç tavsiye etmem
şu olayı tatlıya bağlayında alalım bizde
b,rde dizel benzinli olayı nasıl oluyor nasıl ayırdedicaz aralarındaki fark nedir
İkiside konforsuz..secim yapin yol tutusumu yoksa konformu ?
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
eibach ı kotuleyenler veya konforsuz dıyenler acaba kullanmıslarmı bunu test edıpmı konusuyorlar yoksa kendı yayları hr oldugu ıcınmı kotuluyorlar ben hepsını kullandım kardesım bu ısın son noktası eibach yol tutusuda var konforda var kotu tek kotu yanı olan ıstenılen alcalmayı alamayabılırsın onuda soyle soyleyım 5 cm al 4 cm ınsın aracın
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri