peki arkadaşlar bu ledin bi resmi var mı bnde yaptırcamda
Printable View
peki arkadaşlar bu ledin bi resmi var mı bnde yaptırcamda
Arkadaşlar, istediğiniz renkteki Şerit Led lerden 1m alın. 60 adet SMD led bulunuyor bu 1 metrede. Fazlasıyla yecetecektir. Oradan söküp aracınızda kullanabilirsiniz.
Radyo-Teyp te bu ledleri kullanmak güç zira burada kullanılan ledler daha küçük olan smd-kılıf ledler. Elektronikçilerde bulabilirsiniz sanıyorum, ben öyle yaptım.
İşlemler çok abartılacak kadar zor değil ama zaman alıcı. Radyo-Teyp'te daha dikkatli ve hassas çalışmak gerekiyor.
Bir de Manuel Klima lı araçlar da klima da T5 sarı ampuller kullanılmakta. Bunları ledlerle değiştirdim ışık homojen dağılmadı. Bu yüzden farklı yollarla yapmak zorunda kaldım. Bu da zor bir işlem.
Resimlerde klimanın henüz bızdıklanmamış hali var :D
https://img214.imageshack.us/img214/7637/teyp01.jpg
https://img836.imageshack.us/img836/4782/teyp02.jpg
vaow bende görmemiştim mehmet abinin göstergeleri.. efsane olmuş ya.. maşallah..
Rica ederim Ayhan. Senin aklın Bursa buluşmasında şu anda ondan gözünden kaçmıştır :)
Ne kıskanacam seni be.. Sanki bi tek sen de var. hıhhh :( :(
Benim ledlerim yok ki benim konuma yorum yazsın :D
Hadi 1,5 yıl sonra bir daha diyeyim bari. Güle güle kullan :)
arkadaşlar dün akşam iş çıkışında aracımı bir aksesuarcıya götürdüm panel ışıklandırmaları için.derdimi anlattım ve aynısını yaparız dedi (femoli den görselleri almıştım) adam başladı pırkalamaya ve paneli zar zor bela söktü benim de içim gitti tabiki. Sonuçta yapamadı, bunlarda filim var kendinden sarı ışıklar, kapı kollarındaki düğmelere bilmem ne yapmak lazım bi sürü şey saydı ve bende sinirlenip çıktım.
Bana bursada bu işi temiz bir şekilde yapacak arkadaşlar lazım ( önceden punto ön panelini açmış bir arkadaş)
istanbulda varsa bende yaptırırım
Ön panel sökümü fotoğraflı olsada bızde yapsak
beşyolda Kükün oto var Vedat abi bu işi asıl çıkaran kişi kendisidir kendi puntosu dahil bir çok aracada uygulamıştır benim selamımı söyle sana yardımcı olacaktır olmazsa beraberde gideriz fiyat konusundada yardımcı olurum
arkadaşlar bilmediğiniz kişilere ben yaparım diyen kişilere böyle önemli parçaları söktürmeyin size maliyeti çok yüksek bir şekilde geridönebilir
oooo çok güzel olur ya. nezaman görüşüp gidebiliriz acaba benim iş yerim ünlü cadde de setbaşı
tamam görüşmek üzere saol
zaten ledleri şerit halinde kullanılmıyor. SMD ledleri üzerinden söküp kullanabilirsiniz.
Yav yokmu bu işi mersin adanagibi yerlerde yapan birileri olsada bzde yaptırsak :)
ankarada evoya yapacak olan birileri varmıı ben beyaz ve mavi çok sevdiiimmm....
hımmm formu inceledikçe anlıyorum ki Femoli zaten bu işlerin içinde ve Ankara'da yaşasııınnn :))))