Ilk resim::;)
Printable View
Ilk resim::;)
evt bencede 1.si daha oturaklı duruyo
yeni konu açmamak için konuyu hortlattım:) ilk resimdeki marşpiyelden istanbulda nerde bulabilirim bilgisi olan varmı ?
pardon cahilliğimin kusruna bakmayın marşpiyel ne işe yarar ? yani o yan kısımdaki şey aracın orjinalindede öyle duruyo düşük göstermiyo yani ?
görsellik sadece ..
nerede yaptırıcaksınız acaba ustekınden bende taktırmayı dusunuyorum
yav ikincisi benim hoşuma gitti ama herkes birincisi demiş benim zevklerim mi bi tuaf yoksa :) hiç aklımda yokken marşpiyel, düşünmeye başladım
Bencede ilk resimdeki daha güzel...Eğer bulursan ilk resimdekinden banada haber verir misin..?Bende Ankara dayım ve bende yaptırmak istiyorum..
Birde GS Tuning in spoiler ını arıyorum bulabilceğim bir yer var mı biliyor musunuz..?
https://c1201.hizliresim.com/t/h/1ufr0.jpg
Otosporttan alırsan marşpiyel resimdeki gibi gelmez
ben aldım çünkü tekrar tadilat yaptık taktık sonuç resimdeki gibi
Şu 1. resimdeki beyaz puntonun üzerinde bulunan marşpiyeli nereden temin edebiliriz acaba. ben izmir'deyim de.
evet ben de izmir'deyim.
resimleri göremiyorum şuan ama ORİJİNAL TİP marşpiyel taktırmak istiyorum aracımın rengi beyaz.
GP'lerde beyaz olarak fark var mı yoksa hepsi aynı renk kodunda beyaz mı oluyor?
izmir'de bunu 3.sanayide falan mı arayayım yoksa Yetkili Servise mi sorayım, yok mu tecrübesini paylaşacak kimse?
Valla al sana bir seçenek daha ben aracı alırken üzerinde vardi
Sent my iPhone using
selam arkadaslar.granit gri bir evom var
nasıl bir maşpiyel takmalıyım sizce?fiyat en fazla ne olmalı?
sagolun.
ilki , malzeme kalıtesi olarak da lec sport derim.
birinci :)