Tamam rencide etmiyelim lütfen zaten pişman olmaya yüz tuttum...! :)
Printable View
hocam kim yapıyor bunları ya benim aracada uygulasak olmazmı
alp dostum hayırlı olsun angel ve mercek xenon bi arabaya bukadarmı yakışır beni gp ya yeniden aşık ettin ya en kısa zamanda böle bi makina ile evlenmek istiyorum :D bu arada maliyeti ne kadar ayıptır sorması ?
Çok yakışmış arabaya kazasız belasız , çok şık olmuş .
Arkadaşlar gerçekten güzel olmuş uygulama..
Ama bişey dikkatimi çekti o kadar kişi fiyat sormuş, kimse ortalama bir fiyat söylememiş..
Ne bilim bende istanbuldayım bi gelip tanışırız en azından :D
Orjinal farlara mercek uygulaması bende yaptırmak istiyordum internetden yazıştığım biri bu işlem için benden 750TL ücret talep etti. Farlar benim orjinal farlarım olacak ds2 mercek ampul ve balas ile beraber tüm işçilik dahil. Aslında malzemeler çok para tutmuyor ama işçilik kısmı çok para tutan kısım mercekler ve kitler sanırım bi 300TL kadar tutuyor bi bu kadar da işçilik var tabi....
Rakamlar yüksek geldiği için şuan yaptırmadım.
750 tl gerçekten uçuk bir rakam olmuş
Bu görüştüğün arkadaş İlker Kemal Bey mi? www.xenonmercek.com'a da bir bak istersen.
ImageShack(TM) slideshow
Ben de mercek montajını bu sitenin sahibi Ahmet kardeşime yaptırdım.
Ben kendi aracıma kendim yaptım mercek uygulamasını. montaj sırasında saolsun Ahmet Bey kafama takılan soruların bir çoğunu yanıtladı. Malzemeleride ondan aldım. yakın zamanda fotoları koyucam,balık gözü gibi oldu benimkiler,mercekler için x6 çerçevesi kullandım.
bize ne kadara patlar bu proje :D
470 TL civarı patlar,farlarını kendin yollarsan.Ben yani far alıp onları yollayıp yaptırdım Ahmet'e.
bende yaptıracağım ilk fırsatta çünkü normal mercekli var bende çok hoşuma gitmiyor bu konularda antalyada çok yalnızız