ne konu açarmışım beeeee
Printable View
ne konu açarmışım beeeee
O aracı dergiye çıkmadan önce görmüştüm ankara keçiören semti civarında oturuyo araba fazla güzel değil sahibi tamponu çok sevdiği için arabaya yay taktırmıyomuş kırılmasın diye:)
Punto06 çok güldüm allahda seni güldürsün hadi ya nerden duydun benlemi konuşdun arkadaşım bukadar rahat burda yazıyorsun benle konuş ben seni aydınlatayım sonra ortaya bu konuyu at oke
:D olaya bak..
punto06 arkadaşım biraz okusaydın atılan msjları bari
:s17: eheeeehhee
salllaaaaa bol keseden yaw arkadaşlar atmadan önce söyleyeyim aracın sahibi siteyi okuyor ben biliyorum ben gördüm ben kullandım demeyin ehehehhhh:s17:
ben war yaaa bu arabaya bindim 240 basıyooo düz yolda
:D :p
atmaaaaa 240 ı yokuşta basıyo sen nediyon asıl ben bindim kanatları var yanda onlar açılıyor sahibinide tanıyorum 60 yaşlarında bir bayan ya değneklerle kullanıyor bir değnek gaz bir değnek fren yaaaa eehhhehhu :):):):)
(Aman fülay takılıyoz kızma ok :) )
:) slm femoli yok kızmıyorum :) umarım iyisindir
sehir efsanesi olma yolunda ilerliyor...............
Çok iyiyim eleman bulunca daha iyi oldum sesin soluğun çıkmıyor iki gündür yaptırdın mı işlemleri ne yaptın vazmı geçtin yoksa
femoli işlemler derken :) birazcık açıklama yapsan
turbo felan motor işleri varmı gelişme buralara gelirsen beklerim
oke şimdi anladım evet salı günü gitdim turbo yapılcaktı satılmış ustayı bilirsin 88 de çok yoğundu bide vazgeçtim yaptırmaktan piper corssintech kit uyguladık ve gibi benzeri uygulamalarla daha önce yazmışdım birkaç zaman bole idare etcem daha sonralara kaldı bakalım :)
arkadaslar abartı bence bu na modıfıye denmez bu daha cok neler yapılabılır nekadar degıstırılebılır dıye bır mesaj
Arabayı daha önce çok gördüm geçtim yanından hatta bende posteri bile var tampon olarak sevmedim belki ona karışmam o kişinin kendi zevkidir fakat spoileri güzel jantlarda fena değil ve bi bayan olarak bunları yapmak süpper Modifiye tutkunları çogalıyo Güle Güle kullan
slm Ponto06 tşk ederim arkadaşım görüşün için :)
Super bi Modifiye Ben şahsen beğendim nice nice modifiyelere Prenses
ben başından bri arabanı cok beğeniyorum ve taktir ediyorum sitenin yarısından coğu arabanı beğenmedi ve bunu yazdılar ama bence harika yaptırdığın yerde bende spoler falan yaptırmıştım yaptırdığın akşam cekilen forolara falan baktımda harika valla hoşgeldin bu arada :Dbol hızlı günler:D