yakısmıs jantlar gzll gule gule kullan
Printable View
yakısmıs jantlar gzll gule gule kullan
güle güle kullan güzel olmuş
abicim allah tekerini düz bastırsın:)güle güle kullan resimlerde güzel çıkmamış pek ama canlı canlı görünce süper gözüküyo abicim daha iyi leri bizim olsun artık:Pbi gün abi bi hafta sonu arabaya bişeler yapmak için buluşalım olarmı:)
[QUOTE=AGUS;369639]valla benim standart hep gittiğim lastikçiden aldım fiyatı'da epey güzel geldi bana 1 senedir vitrinde beni bekliyordu bende 500 tl gibi bir rakama aldım tabii lastik hariç...
TUTTURAMADIK DESENE.:D:D TEKRAR MAŞALLAH COK HOŞ OLMUŞ JANTLAR ABİCİM GÜLE GÜLE KAZSIZ BELASIZ
güle güle kullan sezgin hocam hayırlı olsun kazasız belasız inş.
herdaim kardeşim ama ayarlayalım şöyle kurtları yan yana getirelim yine... :D :D:D
[QUOTE=bulut;370165]saol kardeşim sizlerden paye alıyoruz da yapıyoruz iyiki varsınız...
teşekkür ederim üstad saol... daha iyisi sizlerin olsun inşallah....
jantlar harika durmus iyi gunlerde kullanin
225*95*17 yerine 225-40-17 kullansaydın sürtme yapmazdı sanırım bende
205-40-17 gayet memnunum ama lastik biraaz sert oldugundan sarsıyor lastik tercihi gerçekten önemli sonradan anladım bunu :) güzel durmuş cantlar güle güle kullan arkadaşım saygılar.
güle güle kullan sezgin
çok güzel olmuş
Çok yakışmış Sezgin. Hep söylüyorum, bizim arabalara ince çok kollu jantlar acayip yakışıyor.
Çok güzel görünüyor araç.
Bundan sonraki resimleri fotoğraf makinası ile çekip yollarsan aldığımız keyif ikiye katlanır.
sezgın cok guzel olmus gule gule kullan arkadaşım Allah kaza bela vermesın jantların markası ne?
Güle güle kullan Sezgin, harika duruyor walla...
kesinlikle katılıyorum bu bile değil belkide en çok giden oz ama biraz daha çalışacağız bunun için... :D
kesinlikle en yakın zamanda üstad...
valla inanki o kadar kelepir geldiki sormadım bile :P :D
güzel düşünceleriniz için çok saolun arkadaşlar...
Sezgin Tebrikler Jant Tercihin On Numara Olmuş Arkadaşım Kazasız Belasız Bin...
güle güle kullan Sezgin, çok güzel olmuş maşallah.