polis görünce ön camlar aşağı.. :)
biraz güler yüz, ilgili bakışlar %80 yırtma..
polislerin çoğu anlayışlı diye düşünüyorum..
Printable View
polis görünce ön camlar aşağı.. :)
biraz güler yüz, ilgili bakışlar %80 yırtma..
polislerin çoğu anlayışlı diye düşünüyorum..
arakadas adam doktordan rapor alsak mı dedi konu taa emniyet mudurlugune dayandı. abicim sendoktordan rapor fln hiç ugrasma o iş yalan zaten bi kaç yıl içersinde yeni düzenlemelr yapılacak 2011 de ser olcak buyuk ıhtımalle. rapor için fln sakın ugrasma işletirim die. kesinlikle filmli camın hiç bir halii ruhsata işletemezsin.
aksini iddaa eden arkadaşlardan kanıt bekliyorum laf değil :) ;)
işin aslı şöyle gelen Range lerin tamamında camlar film değil bizim punto 3K lardada kullanılar lazer karartmalı camlar.....Eğer illa siyah camlı hatta ve hatta ayna camlı araç istiyorsanız bu camların orjinalleri birçok camcıda var ve sanırım ruhsata işletmenizde gerekmiyor sadece camın maliyeti var....Benim aracımın ruhsatında arka camlar karartmalıdır gibi bir ibare yok....birkaç kez polisle zıtlaştık bu neden ile ama film olmadığı için hiçbir müdahalede bulunamadı...çizmeyi bile denedi camı ama film olmayınca :D :D :D
arkadaşlar bir kere ülkemizde terör olayları bitmediği sürece cam filmi falan ser bırakılmaz
ruhsata işletme konusunda bazı belirlenmiş haller içerisinde iseniz işletebiliyorsunuz ve bunun için de bir ücret ödüyorsunuz
ruhsata işletmek için belirtilmiş şeylerden bir kaçı
bir kuyumcu yada döviz bürosu sahibi olmak
güneş ışığına karşı hastalığınız alerji veya sedef hastalığı
dış görünüşte özürlü olmak
tanık koruma programında olmak gibi hadiseler
ayrıca
arka camları orjinal filmli olup ta bağlanan ve kırmaktan satın alınan bir tjet
arkalar filmli diyerek bağlandı ve bu arkadaş arabayı aldığı kırmağın önüne bıraktı size ben 35 bin lira ödedim gidin bu arabanın bağlanmasını halledin diye postayıda koydu
kırmak aracın bağlanmasını çözdürmek için üniversiteden orjinallik raporu almıştı bo olaya birebir şahidim