Bugün aynalar kırmızı folyo yaptırdım... plaka altını siyah mat folyo ile kaplattım...
stopları kırmızı folyo ile kaplattım... nasıl olmuş...
AUTOBAHN...... Ahmet abiye teşekkürler.....
Çok güzel olmuş güle güle kullanın.
Bende yaptırmak istemiştim ama aynalara tutmaz dediler nasıl yaptılar biraz bilgi verebilirmisin? Bu arada gri ye kırmızı harika olmuş.
Konu style07 tarafından (13/07/2010 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir.
eyvallah....valla aslında çok zor oldu... Ahmet abi çok zorlandı... bunlar ilk resimler... hala devam ediyor.... 3 kez uyguladık söktük.... yine söküp yeniden yapacağız.. galiba boya daha iyi olacak...
Haklı olabilirsin boya daha iyi olur sanırım.
Peki farlara uygulanan malzeme kırmızı cam filmi gibi birşeymi?
on tarafa farlara mı yaparsın artık bir tarafa kırmızı birseyler yapman lazım butunluk olusması acısından yoksa sadece aynalar kırmızı olması cok iyi gelmedi bana
Üstad dediğini yapmışınvalla süper bir çalışma oluyor anlaşılan heyecanla diğer fotoları bekliyoruz
![]()
Artık Fiorinolu
Konu Scottie tarafından (13/07/2010 Saat 17:46 ) değiştirilmiştir.
Eser çok güzel olmuş kardeş, güle güle kullan. bu arada kırmızı -gri uyumu çok hoş gerçekten. ustanın da eline sağlık
Eser, maşallah nazar değmesin güzel olmuş.
İyi günlerde kullan.
Güle güle kullan Eser, çok hoş olmuş
Yakışıklı olmuş güle güle kullan...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Gri üzerinde kırmızı cok hoş duruyor.Yeni aracınızı güle güle kullanın![]()
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
güle güle kullan abi cok şık durmuş
gzlll olmus stoplara bnde dusunuomm ne kadara mal oldu acaba??
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri