Aynalar bas bas bagrıyor burdayım diye =)
sanırım ayna kapagı sokulup oyle kaplandı..
kırmızı olan stop, tekrar kırmızıya kaplanına bence hoş olmuyor, inceden siyaha boyatsanız bence daha güzel olurdu, tabi zevkler tartışılmaz.
plakalık kısmı goze alışık olduugu için tabikide güzel , puntolara yakışıyor, ama piano black deneseydiniz keşke bide =)
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
hayır sakın siyaha boyatmayın gündüz belli olmuyor kaç kere kaza yapmaktan yırttım
stoplar kırmızı oldu ama... siyah ben istemedim... özellik sinyaller kırmızı daha güzel oldu..
ilk defa yaptırıyorum... Eskişehir de bu kadarını yapan ustayı zor buldum..
çok teşekkürler..
Üstad süpper olmuş güle güle kullan ustanın işçilikte sağlammış valla. Hemde çok da ucuza geldibu arada senin punto ben burdaaayımm diye bağırıyor
![]()
Artık Fiorinolu
eser abi selamlar süper olmuş bencede bende dün tüm kapı kolarına boyasız olduğu için krom kaplama kolu takdırdım süper oldu 4 kapı açma yeri ve üst kısmı tamamıyla montaj dahil 50 tl mal oldu 10 yılda pazlanmazlık garantısı var tavsiye ederim yakında resimleri ilave ederim görürsün bu arada sinyallere bayıldım hayırlısı
Eser Abi sanayiye doğru git belki orda vardır 3M folyo. Orda bi sürü kaplamacı var diye hatırlıyorum.![]()
abi süper olmuş. msj link te göremedeim tekrar atayım dedim
Alalım üstad sana da alalım![]()
Artık Fiorinolu
Bu arada işi "Autobahn"da yaptırdın sanırım EFAL'in karşısındaki di mi Eser Abi? Eğer öyleyse adam yetenekliymiş![]()
Eser punto harika olmuş güle güle kullan. Bence aynalar böyle çok daha iyi olmuş tam ES-ESli olmuşArabanı zaman zaman hallerin o tarafta görüyodum zaten artık dahada dikkat çekeceğe benziyor
Bu arada bende kapı kollarımı aracımla aynı renk yaptırmayı düşünüyorum titanyum gri kapı kolu nerden bulabilirim acaba bilgisi olan varmı?
çok güzel olmuş bende çok beğendim ama sanki bi eksiklik var gibi ön tarafta bi kırmızı şerit nasıl olur diye düşündüm hatta düşünmekle kalmadım resimde uyguladım amatörce belki yararı olur
![]()
Konu onurrun tarafından (15/07/2010 Saat 16:31 ) değiştirilmiştir.
olay budur abıı çok gzlll gecedede iyiki yaptırmıssıın walla
yok kırmızı şerit çekme abi ön taraf için abarth logo ve far karartma yeterli daha elleyip sadeliği bozmamak lazım
abi araç güzel olmuş bencede kırmızı şerit çektirme bende çok düsündüm onu ama sanki yakışıklılığı gidiyor gibi puntolarımızın yada bana öle geldi..aynaları kırmızı yapman dikkat çekmesi hoş durması için değilmi abi onuda başardın gerek yok bence araç burdayım diye bağrıyor diyen kacıncı kişiyim sayamadım![]()
![]()
SkyDome (Açılır Tavan) ,Konfor Paketi (Stil 0-Stil1)
, Güvenlik Paketi, Plus 4 Airbag
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri