Eyvallah kubi.
Sorma dün aldım O.Z'ları hatun delirdi :) :) :) Benden çok istiyormuş vallahi.
Lastikler 205*45*17 her zamanki gibi.
Printable View
Eyvallah kubi.
Sorma dün aldım O.Z'ları hatun delirdi :) :) :) Benden çok istiyormuş vallahi.
Lastikler 205*45*17 her zamanki gibi.
Mustafa kardeşim sağolasın öncelikle.Araç komple tavan hariç mat siyah folyo.Tavan karbon folyo.
Fabrika değerlerine gelince benim eski 90 Hp lik GP'den az yakıyor.Şehir içinde 1 depo ile 750-800 net gidiyor.Şehir dışında denemdim ama deneyenler 1100-1200 gördüklerini söylüyor.Ne kadar doğru deneyince görücez.
Tork'u GP'lerden biraz daha fazla 1.6 olduğu için.O yüzden kalkarken ve bilhassa rampalarda 90'lık GP'de yaşadığım kasılmayı yaşamıyorum.Yağ gibi kalkıyor.
Fiyata gelince bu dolulukta paket artık yok peugeot'ta eğer bu kadar dolusunu istersen yaklaşık 42000 Tl.ye geliyor.
Bunlarında 2.eli 33000 isteyenler var stok haline kazasız belasız az km.li olanlara.Ama 25000-27000 Tl.yede bulmak mümkün.
Alp'im derya abi söyledi.Ancak bu aralar işler biraz yoğun bir kafayı sakinleştireyim yapalım vallahi eğlence olur.
:) :) :) :) :)
Atatürk imzası senelerdir var benima aracımda.
Bu sefer değişiklik olsun ne yapayım derken imzayı sökmeden folyoyu üzerine kablayalım bakalım ne olacak dedim sonuç bu oldu.
Bayada şık ve orjinal oldu.Kabartma tarzı. :) :) :)
Hayırlı olsun aracın bende GP ile 207 arasında kalmıştım halada acaba diyorum 207 mi alsaydım.:) bu arada yakıt konusunda 750-800 km gidiyorum yazmışsın sanırım 207 lerin yakıt deposu 50 ve 55 LT.olmasından fark ediyor.
Sade - Şık - Pejo
yeter. :)
Vallahi bende çok ön yargılı yaklaştım esasında 207'ye.Ama aldıktan sonra kesinlikle doğru karar verdiğimin farkına vardım.
Fiat'ın senelerdir halledemediği sorun olan işçilik ve malzeme kalitesi sorunu 207'de yok.İşçilik olsun fonksiyonellik olsun gerçekten çok iyiymiş.Birde araç gerçeten agresif duruyor.Modifiyeye çok uygun.
Deposuna gelince 50 Lt.Ortalaması 5.1-5.5 çok yoğun trafikte 6 lt.
araba burdayım diyor. mat herzaman asi duruyor.
aslında mat yapmak için bu kadar uğraşmanıza gerek yok getirin bizim dükkanda yarım saat kamyon fırçasıyla fırçalıyim parada almam sizde itinayla mat yaparım :D :D :D
çokk güzel olmuş gerçekten inş kaza bela gelmez...
nazar değmesin. kaplama ne kadar güzel göstermiş. güle güle kullan. bu arada İmza süper olmuş. nasıl yaptılar imzayı ? birde ne kadara maloluyor bu kaplama öğrenebilir miyim ?
Kesınlıkle cok guzel olmus cok yakısmıs :) hayırlı olsun dostum. yok mu sıyah GP sı olup kaplama yaptıran onu da gorelım :)
maşallah yavuz abi banada 207 geliyo ama biraz rcmsi :D
abi aşık oldum araca ya cok iyi yapmışsın dahada oynama derim. dışıyla .
kazasız belasız kullan inşallah mat siyah harika olmuş bende düşünüyorum benim punto siyah matsiyah yapsam ruhsat değişirmi acaba birde kaça kaplıyolar folyoyu
Mat Siyahtan sıkılınca birazda sedefli beyaz yapim dedim :):)
Devamıı
Bu arada aracı satıyorum arkadaşlar bilginiz olsun.
işçilik gerçekten güzel