Aldığınız yer işgüzarlığa kaçmış
Aldığınız yerin sizi bir elektrikçiye veya montajını yaptırabileceği herhangi bir yere
yönlendirmesi gerek.
Eğer ısrar ederse illa servis değilde herhangi bir elektrikçide yapabilir.
selam arkadaslar bugun phılıpsın xenon kitini aldım satın aldıgım yer biz montajını yapamıyoruz dedı ben bunu servıse gotursem yaparlar mı acaba yardım edersenız sevınırım tesekkurler
Aldığınız yer işgüzarlığa kaçmış
Aldığınız yerin sizi bir elektrikçiye veya montajını yaptırabileceği herhangi bir yere
yönlendirmesi gerek.
Eğer ısrar ederse illa servis değilde herhangi bir elektrikçide yapabilir.
serviste yaparlar ama iyi fiyat alırlar herhangi bir elektrikcide montajını yaptırmanız mantıklı bence.Ayrıca philips xenon demişsiniz philips xenona dünya kadar vermiş olmalısınız tahminimce en ucuzu 300 liradan baslıyor diye biliyorum.hayırlı olsun.
EVOEVOEVOEVOEVO
birazcık ole oldu ama cok ıyı kalıtelı dıe aldım bı kere alıyım sonra tekrar problem cıkarmasın dıe dusundum servıste ne kadara yaparlar acaba elektrıkcıyle arasında cok bı fark olmassa servıste yaptırmak mantıklı gelıyor bana ?
eğerki aracının garantisi warsa serwise götür derim. ama serwisten almadıgın için garanti kapsamına sokmazlar diye dusunuyorum. yada işin erbabı bi elektrikçiye götürürsen sana yardımcı olacaktır.
yarın bi araştırma yapayım xenondan olmayalım bide
xenondan garantin bozulmaz tanidigin bir elektrikciye gotur taktir bisi olmaz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri