Femoli bu çağrılar karşısın da sessiz kalıyorsa bilin ki bişeyler planlıyordur :D ;)
Printable View
Femoli bu çağrılar karşısın da sessiz kalıyorsa bilin ki bişeyler planlıyordur :D ;)
Garanti... Son noktayı femoli koyacak galiba :):)
Arkadaşlar bende beyaz zeminli ve 240'lık göstergeden var. Navigasyon ile karşılaştırdım ve hızda yanılma en fazla 7 km kadar. Komplesi çok pahalıdır. En iyisi böyle custom tarzı birşey yapmak ;)
ebay'in Italya web sitesinde 12 eurodan yapıştırma olarak satılıyor, tabi Engin Abi'nin belirttiği üzere hızda ve devir göstergesinde sapmalar olacaktır:
Link vermemi kabul etmiyor, google da '' Modifica quadro strumenti a grande punto 1.3 sport 12 € '' şeklinde aratırsanız 3. sonuç.
çım link açılmıyor... Esasında 220 yada 230 kadranlılar ebay'da var toplu olarak siparişmi versek... Hemde hesaplı...
220'liği bulamadım kaptan, ben varım her türlü.
Bende varım aynen.... ebayda geçenlerde bulmuştum ama şimdi bulamıyorum bir arıyalım bakalım...
hızda yada devirde sapmalar varsa çok saöçma birşey olur bence mantıklı değil
Hız ve devirde sapma olmazsa ben de isterim, özellikle gece fotoğrafları süper...
220'liği bulabilirsek sapma sıkıntısı olmayacak.
ebay şifremi unutmuşum şifre hatırlatıcı mail gelirse size linkini vericem.. Satan kişiyi listeme eklemiştim...
abi buna rağmen 220 tl çok para sadece onu almakla bitse ok de birde ledd uygulaması yapmak lazım oda nerden baksan aynı para
220 TL fiyatı kim verdi benmi kaçırdım ya :D:D
220 derken max hız limitini kastetmiştim, fiyatı değil :) Yapışkan şeklinde bulabilirsek 10-15 euro gibi komik bir fiyat zaten ederi.
Merak etme kaptan, biz gizli iş yapmayız kraker bey gibi :D
Sen bişi kaçırmadın abi, doğrusun :)
Arkadaşlar 220 kh lik kadran bulamadım ama aşağıdaki linki buldum... İtalyancası olan var ise adama özelden meraj atıp sormak lazım :D:D
https://cgi.ebay.**/MODIFICA-QUADRO-...item27b4d31f1b
orj.kadranda ışık şiddeti (-)(+) değişebiliyor;bu mor olan kadranda yapılabilinir mi acaba
gerçi beyaz kadranda olabilir oda gayet şık,orjinal kadranı hiç beğenmiyorum,toplu alım gibi hareketin içerisine girilirse ben alırım :)
220 liğini bulmamız lazım...
240 lık neden olmuyor ipin ucu kaçtıda :D