fiyatı iyiymiş. güle güle iyi günlerde kullan.....
Printable View
fiyatı iyiymiş. güle güle iyi günlerde kullan.....
Güzel bir paylaşım, kolçak da hoş durmuş bence,
Güle güle kullan Ertan...
bnmde çok hoşuma gitti internetten sıparişi verdim bnde :) 30 liraymış çok uygn ve esnetik bi görüntüye sahip
güle güle kullanın fotoğraflardaki gibi montaj yaparsanız sorun yaşamazsınız ben de yardımcı olurum.
Bir de ilk sayfada yazdım ama koltuğu normal pozisyonda vs tutunca vida yerleri hiç görünmüyor. Son derece memnun kalırsınız.
Netten sipariş ettiğiniz aynı model mi? Bu şekilde dikişli ve büyük hazneli modeli mi? Buna benzer en az 3 model vardı
hadi hayırlı olsun güle güle kullan ben daha montajını yapmadım zaman yok :)
kolçağa kolunuzu koyduğunuzda aşşağı doğru esneme yapıyormu? ürün henüz elime geçmedide aklıma takıldı
normal bir kol ağırlığını verdiğiniz zaman esnemiyor bunu denedim tabi yüklenerek denemedim...
Burada montajın çok önemli olduğunu düşünüyorum en alt bağlantıyı çok yükseğe montajlamamak lazım bir de vidaları çapraz takmak iyice tutturmak önemli
Ayrıca üst kısmında buna montajında vidaları değiştirmiştim
Ertan hayırlı olsun kolçağın. Bu arada ben de ile görüştükten sonra onun aldığı yerden, onun kolçağın aynından alıp, kendim monte etmiştim. Üzülerek söylüyorum ki 3 ay gibi bir kullanımdan sonra kolçak tıngırtı yapmaya başladı. Benim yaptığım montaj yerlerinden ses gelmiyor oralar taş gibi oldu maaşallah ama kolçağın kendisi dandikmiş. alçaltıp yükseltme mekanizmasının oldugu yerlerde gevşeklik var. Bu iyice bozulunca yenisini alacak olursam, o zaman Femoli'nin dediği gibi orta konsolu söküp de takacağım. Ben de çok uğraşmıştım aynen Ertan'ın dediği yöntemle yapmıştım çünkü :) Bu arada ben 50 liraya almış olmaktan bile mutluyum. Çünkü hepsiburadadan bir arkadaşım 150 liraya aldı gecenlerde, ayrıca montaj ücreti verdi sanayide. Arkadaşa hem çok üzüldüm hem de acı acı güldüm o kadar parayı bir kolçağa verdi diye :)
Teşekkürler, Orasının sağlam olduğunu ben de düşünmüyorum. O yüzden de her an bozulabilir diye dikkatli kullanıyorum açıkçası bir şey olursa götürürüm iade ederim. Sonra da Erdem Bozdağ arkadaşımız gibi koltuğa montaj yaptırırım. Konsolu söksek de bence farketmez sonuçta orta kısmında yukarı aşağı inmesini sağlayan mekanizma yine kalacak. Bir de aynı model 5-6 farklı marka var. Arkadaşın armster almış olabilir, bizimkiler Aksesuarcı da 50 ye satılıyor biz pazarlıkla 35 e aldık. Hepsiburada da benzer bir fiyatı var. Arkadaşınızın ki daha uzun dayanacaktır ama çabuk bozulursa cidden yazık olur :)
5k Gpunto ya da uygun sanırım doğrumu?
ben kesinlikle koltuga kol dayamayı tavsiye ediyorum hem çok saglam hem de titreme ses yapma gıcırdıma sorunu olcagını sanmıyorum fotoları cektım eve geçince ekliyeceğim
tam 3 ay oldu (5bin km yol yaptım)
konsola takılan parçaya montaj edilen kısmı oynamaya başladı vidaları somunlu olmadığından salmış
ben kendi vidaları hariç söküp yapıştıracağım bir de somun atarım belki o zaman sorun çıkmaz
ucuz mal ama gayet memnunum