Sana da hayırlı olsun abicim. En yakın zamanda fotoları bekliyoruz.
Kurura bakma böyle bayağı uygun oldu benim için:(
Printable View
Sana da hayırlı olsun abicim. En yakın zamanda fotoları bekliyoruz.
Kurura bakma böyle bayağı uygun oldu benim için:(
Sade ve güzel çok hoş olmuş güle güle eskit.
Evet çok güzel olmuş hayırlı olsun, güle güle kullan benim gibi konfor sevenlerdesin.
Fatih hayırlı olsun, jantlar arabanın hemen havasını değiştirmiş maşallah bide marşpiye ile spoylerde takdınmı senin araç tam süper olur :ok: benim tercihimde 15 inc oldu orjinal ölçüyü bozmamakla bence en iyisini yapmışsın güle güle kullan
Hayırlı olsun fatih. Açmış arabanı :)
güzel olmuş hocam hayırlı olsun
Güzel jantlar, fiyatı da uygunmuş.Güle güle kullanman dileğiyle...
Cms Arizona Bej inde de bir başka duruyor abi.Hayırlı olsun.
çok güzel duruyorlar güle güle kullan neye niyet neye kısmet
Hayırlı olsun arabaya yakışmış. Sende benim gibi aşırıya kaçmadan arabayı modifiye etmeyi düşünenlerdensin sanırım. Filmini kendin çekip birde kapı kollarını kendin kapladın sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Güze olmuş kazasız belasız kullannırsın inşallah. :ok:
güle güle kullan fatih abi renkdaşız jantlar güzel durmuş rengimizde harika
fatih abi sende alttan alttan arabayı canavar yapıosun çok yakışmış devamı gelsin bu girişimlerin
hayırlı olsun güle güle kullan ...
Hayırlı olsun
güle güle kullan
arkadaşlar cahilliğime verin ama bu yapıştırma logolarını nerden buluyorsunuz
lastiklerin ortasına,öndeki ve arka bagajdaki fiat amleminin yerine bende istiyorum ama nasıl bulacağım?
onlarda anahtarlık ve t shirt gibi üyeler tarafından yaptırıldı. forumu arasanız bulabilirsiniz.
güle güle kullan. güzel olmuş...
fatih güle güle kullan çok yakışmış,kazasız belasız inşallah...
ben de bu cantların aynısının tıpkısını almaya karar vermiştim. 1 gün sonra gittiğimde satılmışlardı:ebebe: işte bizde başka bi şi aldık ama onlarda fena durmuyo.. çok güzel hayırlı ossun..