yiğidi öldür hakkını yeme :) Gerçekten bomba yapmış emek verilmiş , ama 150 de iyi para..
Printable View
yiğidi öldür hakkını yeme :) Gerçekten bomba yapmış emek verilmiş , ama 150 de iyi para..
çok güzel olmuş süper işcilik iyi günlerde kullanın...
çok güzel güle güle kullanın koltuklar ne kadar tutacak acaba ...teşekkürler
Çok kıyak olmuş, güle güle kullanın.
çok şık olmuş hakkaten. güle güle kullanın.
hepinize teşekkür ediyorum şık oldu inşallah sizede nasip olur ankarada yapan varmı illaki vardır ben ist. olduğum için bilemiyorum
gerçekten çok güzel bir his veriyor direksiyon yumuşacık oldu
koltuklar için 700 ile 800 tl arası bir rakam istiyor yanlız bunun içinde suni deri ile alkantıra karışmı yapacak terletme olmasın diye
dikiş ve tasarımı bana ait olacak dikiş kırmızı olacak punto logosu olacak vs.....
hayırlı olsun orjinalinden daha güzel olmuş diyebilirim.
150 tl biraz pahalı geldi koltuk fiyatlarıyla kıyaslarsak,acaba işçiliğinden mi kaynaklanıyor.
güle güle kullanın......... güzel olmuş... fiyat pahalı değilmi..
bana pahalı gelmedi suuni direksiyon kılıfını 20....30 tl ye alıyoruz oda birşeye benzese bence deri direksiyona bu güzelliğe 150tl çok büyük bir rakam değil
sonuçta direksiyon komple arabadan sökülmesi temizlenmesi ve kalıp çıkarılması kesilmesi dikilmesi sonrada elle kırmızı iple oraya dikilmesi kolay değil 1 kişinin 6 ile 8 saatini alıyor
bu benim fikrim bence o parayı hakkediyor :D
Verilecek ücret ne kadar çok olursa olsun, her iş uzmanına yaptırılmalıdır.Gayet güzel.Hayırlı olsun.
iyi güzelde 150 tl fazla, ben veremem şahsen
arkadaslar bu uygulamayıu bursada arkadasımın astrasına yaptırmıstık.135 tl ye.fıyat bızee once cok gelmıstı ama adam sabah basladı aksama kadar onunla ugrası bız beklerken sıkıldık.emek fazla verılıyor o yuzden pahalı.yapan ustanında hakkını vermek lazım cok yı olmus gule gule kullan ısallha alı.bu paraya deger.
bu arada koltuklarıda bızımle paylasısın artık beklıyoruz ona gore:)
çok şık olmuş gerçekten güle güle kullanın ...
emek varsa,iş hakkıyla yapılmışsa vereceğim tutar ne olursa olsun' hakkım helal olsun' yeterki işlerini severek ve titizlikle yapsınlar.bir işi yaptırdıktan sonra yüzünüz gülüyor ise emin olun o parayı adamlar hak etmiş demektir.
Gerçekten süper olmuş, güle güle kullan.
Ben de çok beğendim, yapanın ellerine sağlık. Güle güle kullanın. Yalnız ufak takıntılarım olduğu için kırmızı dikiş yukarıdan tuşlara doğru orjinal direksiyondaki gibi düz gelse daha şık dururmuş. Benim gözüme battı biraz. :)
Punto evo'ya bordo dikişli yaptırsam mı diye düşündüm bir anda konsolla tamamlar birbirini :)
Dün gidip randevu almıştım,şimdi senin resimleri görünce içime daha çok sindi süper olmuş dostum güle güle kullan.
10 numara hayırlı olsun.. fiyat deri döşeme için ki direksiyon döşemesi fazla değil bence. hakkını vermiş aldığı paranın usta:) vites topuzunuda promosyon olarak yapsaydı keşke:D