kardeş bence çok hoş olur..
Printable View
kardeş bence çok hoş olur..
bunu kalıp halinde tek parça yapılması gerekiyor awd o şeritlerden yaptımda koşeleri dönerken olmuyor çok boşa giderdim ben ısıttım eğdim o kadar kalitesiz olduki söktüm gerçek chrom olması gerek ve grininkinden biraz daha ince güzel durur
aslında dediğin gibi kalıp olsa daha sağlam olurda maliyet çok yüksek olur astarı yüzünden pahalıya gelir zaten ben bıraktım mod. işini artık cebime harçılk benzin parası kalmıyo :mad:
benim chip tuning ve modifiye için konu başlığı açtığım firma çok rahatlıkla ve maliyeti yüksek olmadan yapar galiba bunu.
isterseniz bununla ilgili olarak da görüşebilirim.
ama hakikaten güzel olmuş gökhan.
tebrikler vallahi.
Çok ilginç ya aklımdan geçenin aynısı Gökhan...
Vadi Maslak'taki yapabilecek kişi ile ilgili haberini heyecanla bekliyoruz..
valla bence en güzeli ilk resimdeki in çizdiği mavi araba. ızgara o metal şeritle aynı renk kalsın yani gri. o da gri. fiat amblemi de şık duruyor o zaman. ilk resim canavar.
Bu konuda bi gelişme yok galiba :(
bende gecen gün ızgaraları ve plakalığı boyattım ve plakayıda cekomastikle yapıştırdık birde plakanın kenarındaki siyah boyayı cıkarttılar harika durdu
istanbul buluşmasına gelirsem bakarsınız
vadi yau, naptın maslaktaki elemanı...?!!??!
malesef ses cıkmadı arkadaslar
youtube da granit grisi bi gp wardı böyle panjurlu.. krom jantları wardı nfs müziği eşliğinde benzinlikten çıkıyordu...
harika bişey olmuş bu yaw
keşke yaptırabilsek
Alper sanırım bundan bahsediyorsun...
https://www.youtube.com/watch?v=z9cmHrD46hU
iyide bu arabada krom çerçeve yok ki??
araba gri olduğu için var gibi duruyor
krom çerçeve yok. ama olması çok güzel olur. yapalım şunu ya.
süper durur..
bence grandepunto farklı olmalı bunu yaptığımızda audiyi taklit tmiş derler bence.