sen bence istiyosan yap ben yaptım ve gayet memnunum yarın rresimlerini koyucam arabamın son halinin
bakarsın fikir edinirsin hem
Printable View
sen bence istiyosan yap ben yaptım ve gayet memnunum yarın rresimlerini koyucam arabamın son halinin
bakarsın fikir edinirsin hem
bence polis zırt pırt çevirir neonlarla beni çevirin demek olur bu çizgiler. çünkü bu tarz renk değişiklikleri veya çizgi vs ruhsata işletmek lazım
ben hergün kızılayı bilirsen günde 10 kere girip çıkıyorum ankaranın göbeğine ve tek sorunum eksozzz onun dışında kimse şeride falan karışmıyor yasak olsa mini cooper lar fabriadan öle cıkmazzzz
ankara da polis tırsarak çeviriyodur zaten çevirdiği arabaları birinin akrabası falan olmasın diye :):)
:):):) yok be baba yaaa artık kimseyi affetmiyolar ama şeritler ekimse biş demiyooooorrrrrr
ama mini cooperlar dediğin gibi fabrikasyon,yani orijinal buda demek oluyorki rauhsata işleniktir.
hiç bir mini cooper da şerit için ayrı bir mdde yok ruhsatında benimkinde yoktu ama örnek= fabrika cıkışı özel siyah camlı arabalarda ruhsatta siyah cam diye bir ihtar war arkadaşım
şahsi kanaatim orijinalliği bozma ama yok illa ki yapacam dersen çift çizgiyi seçmeni önerirdim :)
ama bildiğim kadarı ile her mini şeritli değil,model numaraları vs ne ise onlarda şerit var,ruhsatta bunun belirtilmesi bile yeterli.
çift şerittttttttttttt:):):)
Bencede arkadaşım arabanın karizmasını ve siyahın ağırlığını bozma ama yine sen bilirsin zevkler ve renkler tartışılmaz.
Bence şeritsiz en güzeli:) Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi...
tabiki şeritsiz,dertsiz başına neden dert alasınki,bak şimdiden derdine düştün bile.
bence gri daha güzel durmuş
Hiç elleme bence. 8S
bencede hiç bulaşma hocam araç zaten siyah yani ağır,asil ve gösterişli
kurcalamaya ne gerek var.
ama tabi tercih senin hocam :)
bence 1 numara aralarındaki en iyisi
yaparken boyaya zarar vermeyen bişey ile yapmak gerekli ileride sökerken iz bırakmasın aman
ben birkere söktüm şerit değiştirdim iyi bir malzemeden yaptırırsa bi sorun çıkacağını sanmıyorummmmm b arada trafik problemiyok ama yinede sen bilirsin ben osaydım gri ve çift şerit yaptırırdım ama sakın unutma parlak yaptırma sakınnnn mat şerit yaptırrrrrrr
bir trafik polisine sordum araçta şerit kullanınca kanunen ruhsata işletmek gerekiyormuş ama pek önemsemiyorlar sanırım söylerken böyle bir iması vardı cam filmini söyledi normalde yasak ama ön camlar film olmadıkça sesimizi pek çıkarmıyoruz dedi abi polis takarsa mı problem olur dedim polis zaten sana takarsa sen merak etme dedi gülerek yangın söndürme tüpünden girer en son kurşun kalemden çıkar dedi bu arada arabada kurşun kalem bulunması gerekiyor diye bir şey dedi şaştım kaldım