Kapaklardan sıkılınca jant almaya karar verdim. lastiklerin durumu çok iyi olduğundan değiştirmeye kıyamadım. bir süre araştırdıkdan sonra 520tl fiyata bu jantları aldım. nasıl olmuş?
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
Hayırlı olsunYakışmış
Güzel olmuş, iyi günlerde kullanın...
Güzel olmuş,Hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle,
Bende uzun zamandır kormetal jant bakıyorum ve aşağıdakine karar kıldım gibi , önümüzdeki aylarda 15 veya 16 inç alacağım gibi,
![]()
valla cok ıyı olmus bursada 650 700 den asagı 15 jant bulamadım.cok guzel olmus.lastıkler 185/15 mı?
Güzel durmuş Serdar.Ben de 2 senedir 15'' lik KM kullanıyorum kış lastikleri için.Oldukça memnunum,
Güle güle kullan...
çok güzel jantlar, hayırlı olsun
bence gayet füzel olmuş güle güle kullan
küçük durmamış
ben 15 küçük durur diye düşünüyordum
hayırlı olsun güzel olmuş, güle güle kullanın =)
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
arkadaşlar kusura bakmayın ama iki jant türüde olmamış.çünkü 15 inç jantın pek katkısı yok.16 -17 ler daha güzel duruyor.keşke tekerlekleri değiştireceğinde alsaydın.üzerindeki orjinel kapaklar gayet güzel duruyor bence.bekleyebilirdi yani.neyse hayırlı olsun.
Güle güle kullanın içiniz rahat olsun çok yakışmış...
biz konforu ön plana aldık. çoluklu çocuklu olunca at arabası gibi sekmeyi gözümüz yemedi. bir de uzun yol yapıyoruz yazları lastik yanakları ince olunca yolda kalma tehlikemiz de artıyor. millet hasta oluyor bu haline de ama kullanım bence daha önemli...
Gezgin Gp.
Fena olmamış yanlış anlaşılmasın ancak belki maksimum 100 lira daha fazla verilerek çok daha hoş ve arabayı açacak bir jant alınabilirdi nedendir bilmiyorum ancak bu tarzdaki nikelaj rengindeki jantlara birtürlü içim ısınmadı hoşuma gitmiyor ama Allah nazarlardan saklasın Güle Güle kullanmak nasip olur inşallah...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri